Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16-25 éves nők. Nem nyáron...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-25 éves nők. Nem nyáron értek rá a legjobban kefélni/ismerkedni/randizni/kapcsolatba lépni? (akármilyen típusúak is vagytok)

Figyelt kérdés

Nem értem. Nekem nyáron van a legtöbb szabadidőm. Úgy június közepétől szeptember elejéig. Ilyenkor tudom a legtöbb időt a nőkre szánni és arra hogy kapcsolatba kerüljek, ismerkedjek vagy hogy nőkkel ismerkedjek. Ez nem így van nálatok?

Ehhez képest sok lánytól azt hallom hogy ilyenkor "utazgat össze-vissza", ilyenkor "nyaral", ilyenkor "tölt időt a barátokkal vagy a családdal", stb.

Őszintén, akkor ti egy évben melyik időszakban értek rá a legjobban arra hogy férfiakkal ismerkedjetek, ha nem nyáron? Mondjátok meg: Ha nem nyáron, akkor mikor?

23/F, egyetemista (aki nyaranta is diákmunkában dolgozik sokat)

2016. júl. 7. 22:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Mi bajotok van? Feltettem egy normális kérdést:

"Lányok, nektek nem nyáron van az az időszak amikor az év többi részéhez képest sokkal inkább ráértek ismerkedni?"

Mi ezzel a baj? Írtam hogy 23 éves egyetemista vagyok, akinek nincs suli úgy szűk 3 hónapig. Szoktam diákmelózni, tavaly nyáron pl a Balatonnál voltam vízimentő, 2 éve pedig kamionoztam. Év közben is dolgozom néha, de szerencsére kapok a családomtól olyan havi 50-60 ezer forintot, ami nagyban segít hogy megéljek. Nyaranta járkálni, utazni, kalandozni szeretek főleg, mert egyszer élünk. Ezért is voltak olyan diákmelóim (kamionozás, vízimentősködés) amik vagy izgalmasak vagy utazni lehet velük.

De ezek mellett ilyenkor van a legtöbb időm ismerkedni is, mert nincs suli, nem kell tanulni. Ilyenkor a legtöbb a szabadidőm.

2016. júl. 8. 12:17
 12/18 Sunshinedoll ***** válasza:

Szégyelld el magad, hogy 23 évesen 16-18 éves LÁNYOKAT akarsz befűzni. Ne legyél már ilyen undorító.

Az olyannal, mint te sose érünk rá ismerkedni, mert hányinger vagy bye

2016. júl. 8. 14:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Nincs bajunk veled, csak cukormáz nélkül írtuk le, hogy nem tetszel. Épp ez a bajod, hogy a nők nem beszélnek nyíltan.
2016. júl. 8. 14:30
 14/18 A kérdező kommentje:

23 éves vagyok. Minden szép 15 és 50 év közötti nővel szeretkeznék. De reálisan látom azért hogy egyelőre úgy a 16-25 éves nőknél van esélyem. (A szüleim akkor házasodtak össze, amikor apukám 29, anyukám 21 éves volt.)

De miben nem tetszem? Hogy egyetemista vagyok? Hogy nyáron ráérek ismerkedni a legjobban? Hogy nem kell napi szinten robotolnom a megélhetésért?

Úgy érzem értelmes okokat nem írtatok, csak mindenféle butaságot, amiket kizárólag érzelmek táplálnak. Normális embernek tartom magam, aki sikeres a nőknél is

2016. júl. 8. 15:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez a 4 punciban volt a farkam azért elég ocsmányul hangzik.
2016. júl. 8. 16:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Mit akarsz te a 16 évesektől? :D

Normális nőnél nincs esélyed :D

2016. júl. 8. 18:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Én vagyok, aki írta, hogy nem tetszel. Nem nekem nem tetszel, meg nem a válaszadóknak, hanem a lányoknak, akiket fel akarsz szedni. Biztos nem jössz be külsőre, vagy valami.
2016. júl. 8. 19:34
 18/18 anonim ***** válasza:
15-ös igaz.
2016. júl. 8. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!