Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
En vagyok ennyire rosszindulatú, vagy ez titeket is zavarna?
Mar kulon koltoztunk a parommal, egy teljesen mas eletritmust vettünk fel, mint a szulei, es foleg az anyukája ezt nem tudja valahol elfogadni. Nem messze lakunk, es elvárja, hogy márpedig menjunk hozzájuk. Valamelyik nap is felhivta a paromat es mondta neki, hogy miert nem megy, szerintem ez nem normalis, pedig lat minket azert gyakran. Kulon életünk van, miert nem lehet ezt felfogni? Egyebkent jo a viszony, de ez idegesít, miert kell ezert felhívni minket?
26 N
Anyuka nem akarja elengedni
Jó kis anyós lesz belőle...
Mert anyuci pici fia.
Én is anyuci pici fia vagyok, ahogy barátnőm is anyuci pici lánya, mivel őt is hívja 2 naponta s kérdi, hogy mikor megyünk hozzájuk. Nincs ezzel gond, csak anyuci tudtára kell adni, hogy kezd felnőni a gyerek, külön élete van.
Továbbra sem értem mi ezzel a gond. Jó, a naponta hívogatás az gond lehet, de 1-2 hetente amúgy is jó összefutni a szülőkkel, testvérekkel stb.
Bár lehet csak azért hiszem ezt, mert nálunk anyai ágon mindig is gyakran jártunk át a nagyszülőkhöz, így természetes volt, hogy a "szülők" a saját szüleikhez is eljárnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!