Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek van olyan, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek van olyan, hogy nem veszitek fel a telefont, mert mondjuk nincs kedvetek, legyen az bárki, akar a párod is?

Figyelt kérdés

2016. júl. 7. 13:41
1 2
 11/17 rrrrrreennnnn ***** válasza:

Nincs ilyen,mivel ott kezdődik,hogy “felesleges“ embereknek nem adom oda a számom. Aki pedig hív,biztos nem véletlenül,tehát “nincskedvem“ miatt nem csinálok ilyet. Bunkoság,tiszteletlenség.

Ha csak módomban áll,felveszem.

Aki pedig olyan,hogy nem akarom tovâbb tartani a kapcsolatot,megmondom,hogy legyen szíves a tovâbbiakban nem keresni.

2016. júl. 7. 14:33
 12/17 Sunshinedoll ***** válasza:

Van hát. Utálok telefonálni, hivatalos telefonok esetén előfordul, hogy bepánikolok előtte kicsit. Személyes ügyintézéssel sosincs bajom, de a telefontól mindig nagyon idegenkedem, főleg, ha esetleg nem magyarul kell intéznem valamit.

Ha ismeretlen szám hív, van, hogy nem veszem fel. (Esetek 80%-ában)

Vannak olyan ismerőseim, akiknek nem mindig veszem fel, hangulatomtól függően. Nem azért, mert utálom őket, csak nem mindig van hangulatom cseverészni (általában tudom, hogy ki miért szokott hívni). Közeli ismerősöknek, anyámnak pl, vagy a páromnak felveszem, és ha nincs kedvem beszélni, megmondom neki, hogy majd később visszahívom.

2016. júl. 7. 15:02
 13/17 anonim ***** válasza:
Előfordul, de mostanság felszoktam, mert várok cégektől telefonokat. :D
2016. júl. 7. 15:29
 14/17 anonim ***** válasza:

Akik azt írják, hogy simán nem veszik fel: nem aggódtok, hogy esetleg valami tényleg fontos dolgot akar az illető, bajban van, stb? :O

Én nem adom meg irritáló embereknek a számom, csak közeli rokonok, közeli barátok, és a párom tudják, ők meg soha nem fárasztanak.

2016. júl. 7. 15:32
 15/17 Titusztitusz ***** válasza:
Hát...Elég gyakran szoktam így csinálni...Mivel engem írtózatosan szokott idegesíteni az, ha megszólal a telefon, vagy engem keresnek a telefonon...Persze ha a nejem hívását várom valami miatt, akkor azért egészen más a helyzet...
2016. júl. 7. 15:37
 16/17 anonim ***** válasza:

#14:

Mivel sokszor vagyok olyan helyzetben, környezetben ahol nem vehetem fel, vagy esetleg ki is kell kapcsolnom a telefont, ezért aki fontos, az tudja, hogy vészhelyzet esetén nekem üzenetet kell küldeni.

2016. júl. 7. 15:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Ugyanaz van nálam is, mint a 8-asnál, csak én nő vagyok.
2016. júl. 8. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!