Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ez igaz? Ha az első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ez igaz? Ha az első randin nincs csók akkor a lánynál bekerülsz a barátzónába.

Figyelt kérdés
Lehet hibázok de én nem szeretem rögtön az első randin letámadni a csajt hogy legyen meg a csók.
2016. júl. 7. 10:34
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, én azt tanácsolnám, hogy ne "támadd le" a lányt sose, hanem max szép lassan próbáld meg, hogy legyen ideje nemet mondani, ha úgy érzi.

Egyszer smárolt le egy pasi olyan hirtelen, hogy mire észbe kaptam, már tolta volna a nyelvét a számba, ellöktem és majdnem elsírtam magam, elég rossz érzés... :/

Szóval csak lassan, és figyeld az arcát, ha nem mozdul feléd, vagy egyenesen elhúzza a fejét, akkor hagyd békén! Ha látod, hogy neki is tetszik a helyzet, mozdul feléd, stb, akkor nyugodtan csókold meg.

2016. júl. 7. 11:30
 12/18 anonim ***** válasza:

hogy felfújjátok :D ez csak egy csók, emberek.

engem nem zavar ha az első randin végén már akarja (pláne ha 1-2 hétig beszéltünk előtte neten pl, akkor csak arra jó a találkozó, hogy lássátok élőben milyen a másik). de ez se muszáj, viszont ha a 3. találkozás végén sincs semmi akkor feltételezem hogy a pasi nem akar többet.

2016. júl. 7. 11:35
 13/18 anonim ***** válasza:

"hogy felfújjátok :D ez csak egy csók, emberek."

Nézd, mindenki más. Nekem igenis sok, és sokat jelent, nekem egy csók a kapcsolat része. Aki szívesen csókol meg valakit első randin, az tegye, tök jó, HA a másik benne van. De ne erőltessünk már semmit.

Én idegentől nem viselek el semmiféle érintést, ilyen vagyok és kész. Nem fogom magam kellemetlenül érezni, és küzdeni az undorommal csak azért, mert Pistikének már bizsereg, és smárolni akar.

2016. júl. 7. 11:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem igaz. Egyáltalán nem függ össze a 2 dolog.

Ugyanazt tudnám leírni, mint a #11.

Életem első randija, életem első csókja... Úgy letepert, hogy a világomat nem tudtam. Nem igazán tetszett a helyzet, gondolom sejted.

Eleve a 2. randira szavazok csók ügyben. Akkor már egy nagyon picivel jobban ismerjük a másikat, oldottabb a hangulat is, közvetlenebb az ember.

2016. júl. 7. 11:54
 15/18 anonim ***** válasza:

egy szóval nem mondtam, hogy erőltetni kéne, vagy ne utasítsd el ha nem esik jól :D csak sokan úgy írtak mintha valami bűn lenne ha az ember erre vágyik 4-5 együtt töltött kellemes óra után egy olyan emberrel aki már előtte is szimpatikus volt.

2016. júl. 7. 12:46
 16/18 anonim válasza:
Én a barátomat 2 éve ismertem, mikor összejöttünk. Az elején nem jöhettünk össze, és mikor a lehetőségek adottak voltak, találkozgattunk majdnem 1 hónapig, jobban megismertük egymást. Ekkor jött a csók. A barátzónában pár hónapig volt, a komolyabb ismerkedés előtt.
2016. júl. 7. 13:12
 17/18 anonim ***** válasza:

Emlékszem 5 és fél évvel ezelőtt azonnal bevágtam a párom a barátzónába, azóta is ott van. Persze együtt élünk 5 éve, szexelünk, esküvőt, gyereket tervezünk, de attól még barátok is vagyunk :)

Ilyen h.lye kérdést bazz.

2016. júl. 7. 16:17
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem igaz szerintem :) a barátommal ugy jottem ossze hogy első randin nem tudtam most o barátkozni akar vagy tobbet. Persze sejtettem hogy tobbet, de tetszett hogy nem egyértelmű :D Látszott hogy o is végiggondolja, meg akar ismerni, nem arra megy hogy punci akkor jó. :D

Így hagyott bennem egy pici kérdőjelet, amivel izgibb lett.

Persze ez csak akkor mukodik, ha alapbol tetszik az illető és kedvelem.

2016. okt. 9. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!