Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti voltatok már úgy, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti voltatok már úgy, hogy mindenki csak a szebb/helyesebb barátnőtöket/barátotokat szúrta ki, ha együtt mentetek valahova? Titeket nem taglózott le? Hogyan lehet ezen túllendülni? Folyamatosan kevésnek érzem magam.

Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 22:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
75%
Egyszerű: ne vele menj mindenhova, mert addig csak őt veszik észre ha valóban szebb is és a kisugárzása is jobb. Én anno sokszor jártam így, de már nem érdekel, megtaláltam a másik felem és nem vagyok már fiatal. De most is van olyan, hogy a 10 évvel fiatalabb, kimondottan gyönyörű barátnőmet bámulják meg, de már rég nem zavar, nemcsak a korkülönbség miatt, hanem mert őt valóban mindenki megbámulja és egyből rástartolnak. Rájöttem, hogy neki a másik véglet a rossz, levakarni a sok neki nem tetsző próbálkozót, aki az agyára megy, főleg, hogy mindenki csak megdönteni akarja első látásra. Tehát önfejlesztéssel segíthetsz a dolgon, illetve ha nincs rossz alakod és azzal a barátnőddel mész valahova öltözz rövidebb, szexibb ruhába mint ő. Ha önfejlesztesz, a kisugárzásod is javul majd és előbb-utóbb téged is egyre többen vesznek majd észre. Ne érezd magad kevésnek, gondold végig a belső értékeidet: mi az amiben többet értél el a barátnődnél (pl. jobb állásod van, több nyelven beszélsz mint ő, netán bármiben-sport egyéb tehetségesebb vagy, több barátnőd van, mint neki, stb.)csak találsz valamit.
2016. júl. 6. 23:34
 12/17 anonim ***** válasza:

Mondtam egy szóval is, hogy büszke vagyok rá? De nem is szégyellem. Emberi társaságban magányosabban érzem magam, mint egyedül a szobámban ülve, szóval nem is vágyom egyáltalán barátokra. A magány a legjobb barátom.

2016. júl. 6. 23:35
 13/17 anonim ***** válasza:

Ön programozó, képregényboltos vagy segélyen él?

Amúgy részben értelek. Nekem se igazán vannak. Vannak akikkel elbeszélgetek, de ha nem lennének se lenne baj.

2016. júl. 6. 23:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem talált egyik sem. Egyedül élek, eltartom magam. De ezek szerint te tudod, hogy miről beszélek.
2016. júl. 6. 23:45
 15/17 anonim ***** válasza:

Bár ne érteném. Úgy érzem valami baj lehet vem (velünk), de hogy mi azt nem tudom. Sokszor megfogalmazódik a kérdés bennem, hogy "való vagyok én ebbe a világba?"

2016. júl. 6. 23:48
 16/17 anonim ***** válasza:

Utolso ketto csak vagytok beszelgetesre ha itt nyomjatok az oldalt...Igaz baratja nagyon ritka akinek van talan egy ha adatik az eletben, ne sajnaltassatok mar magatok.... Ugyhogy az ilyen ongyilkossagi gondolatokkal ne rontsatok mar a levegot hanem gondolkozzatok el magatokon hogy mekkora marhasagrol beszeltek Koszi

Nem tudom hogy kapcsolatra gondolsz e, mert ott azert az teljesen mas kategoria:) Forditott helyzet nem tudom milyen en eddig csak azt eltem meg milyen mikor engem neznek mellette, meg mikor osszevesztunk is azt hitte azzal megbant ha mas nokre fordigatja a nyakat, csak az a baj hogy ra neztek a csajok egy pillanatra majd engem neztek mellette en meg csak mosolyogtam..:)

Szerintem akinek klasszisokkal jobb noje/palija van, ha van egy kis onbizalomhianya abba egybol bele ut feltekenykedessel, vagy ha szakitotok elhagyod magad h biztos te voltal a szar:)

Baratoknal meg szinten nincs irigyseg!! Akkor nem vagy/tok az igaz baratja! Ennyi ha valami zavar magadon valtoztassd meg fogadd el kezdj valamit magaddal de onszantadbol ne azert mert a legjobb baratodat lesik es nem teged......

19L

2016. júl. 7. 10:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha nem tűnt volna fel én nem sajnáltattam magam. Szeretek Élni, mégha nincs is ember, aki megėrtsen. Tudom jól, hogy célja van az életemnek, ahogy mindenki életének. Nem hibáztatok senkit magamon kívül.

2016. júl. 7. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!