Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi leqrváz téged,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi leqrváz téged, mit tennél vele?

Figyelt kérdés
2016. júl. 6. 20:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Pofon érett. :) 24L
2016. júl. 6. 20:57
 2/17 anonim ***** válasza:
Az arcában nevetnék. :)
2016. júl. 6. 20:58
 3/17 anonim ***** válasza:
arcába*
2016. júl. 6. 20:58
 4/17 anonim ***** válasza:
58%
Leköpöm és cső.Nem valami nőies/gusztusos,de ez van.
2016. júl. 6. 21:00
 5/17 A kérdező kommentje:
1-es vágtál már pofon valakit?
2016. júl. 6. 21:00
 6/17 anonim ***** válasza:
Őszinte, csilingelő kacajjal kinevetem, és utána annyit sem fog érni nekem, mint egy virágcserép, még akkor is, ha épp tétje van annak, hogy én hogyan bánok vele. :)
2016. júl. 6. 21:02
 7/17 anonim ***** válasza:
Ez attól függ, milyen helyzetben teszi. Mondjuk nekem eddig kizárólag az ágyban mondtak ilyet, eléggé feltüzelt a dolog. Én valahogy nem kerülök ilyen lek***zós helyzetbe.
2016. júl. 6. 21:04
 8/17 anonim ***** válasza:

Igen, pofoztam, mert megérdemelte az illető.

Nem lequrvázásért, egészen másért.

2016. júl. 6. 21:08
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

Semmit. Vedd tudomasul es kesz! Kovetkezo. Tul fogod elni. :)

Ha leallsz pofozkodni.... oszt mi van ha visszaadja?! Mer' ugyi ez is benne van a pakliba :)

Ha meg a kepebe nevetsz.....szanalmas. Eloszor is vesztettel. Akkor min nevetsz? Masodszor pedig az igaz, hogy az nevet,aki utoljara nevet....deeeee az is igaz, hogy rendszerint o az aki nem ertette a viccet.

Ja igen en ferfi vagyok. Es tobbszor lettem kirugva, megszegyenitve stb. tehat van nemi gyakorlatom. Ha "gyoztesen" akarsz kikerulni ebbol a helyzetbol, azt batran felejtsd el. Te vesztettel. Kivanj neki sok szerencset, sok boldogsagot es jo egeszseget! Mond meg neki hogy nagyon szeretted es nagyon sajnalod, hogy igy dontott. Te ezt tudomasul vetted es tiszteletben tartod. Megfordulsz es eljossz. A sirast felejtsd el. Ne sajnald magad, majd lesz masik! :)

2016. júl. 6. 21:09
 10/17 anonim ***** válasza:
Bocsanat rosszul olvastam ....azt hittem "leraztak" Nem vettem eszre hogy ujmagyarul irtad hogy "le kur-vaztak"
2016. júl. 6. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!