Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatok meg egy lányt akinek tudom a nevét és hogy nagyjából melyik városban él?
Megláttam egy lányt a facebookon és nagyon megtetszett, úgy gondomom hogy nagyon öszeillenénk. Ő nagyon kívételes eset mert sok hasonlóság van köztünk (a fényképeiből ez jött le nekem)
Mindenképpen meg kell találnom Őt és beszélnem kell vele. Hogy keressem meg? Tőlem úgy 15-20km-re lakhat, de pontosan nem tudom hogy két egymás mellett lévő város közül melyikben. A nevét természetesen tudom. Facebookon nem araom bejelölni mivel nem ismerjük egymást és az szerintem gáz ha úgy jelölgetek meg persze az a legkönnyebb út, szóval az komolytalan. Meg szeretném találni és élőben elmondani neki hogy szeretném megismerni mert nagyon szimpatikus. Ja és azt is tudom hogy melyik fősulira jár mert az ki van Neki írva de ugye nem ott lakik mert nem Pesti, csak oda jár suliba.
Légyszi segítsetek hogy hogyan találhatnám meg? Mindenképp élőben kell vele beszélnem szóval ismeretlenül a neten nem veszem fel vele a kapcsolatot mert ahogy írtam az komolytalan és Ő sem értékelné szerintem azt.
Rendben! Írhatok neki bár szerintem egy érett nő nem ilyed meg attól mert egy srác elé áll és elmondja neki hogy szimpaikus stb.
Mégis mit írjak neki facen? Én az online ismerkedést nem tudom hogy kell csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!