Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felkeltette már valaha az érdeklődésed valamelyik felhasználó?
Figyelt kérdés
Beszélgettetek is ? :)2016. júl. 5. 21:45
11/25 opened paradise válasza:
Nagyon nagyon régen. Mármint,hogy csak válaszok alapján.
Nem dumáltunk. Nekem kell az ismeretség.
12/25 anonim válasza:
Igen, talalkoztunk egy parszor, dugtunk es jobaratok lettunk.
A politikas rovatban is van aki felkeltette de negativ ertelemben. Ot eddig meg nem sikerult becserkeszni, de szivesen meghivnam egy FA testapolora!
13/25 anonim válasza:
Ugye a Cukilányka az exprosti megmondóember?
14/25 anonim válasza:
Sok ilyen ember volt, a legtöbb esetben azt kell mondanom, hogy sajnos. Kevés lány volt tisztességes és normális, több olyan akadt, akivel néhány rövid levél után megszakadt a beszélgetés, sokan eltűntek szó nélkül egyik napról a másikra. Volt, akivel találkoztunk is, de nem lett belőle semmi, egyiküknek nagyon bejöttem, vele majdnem találkoztunk, de elmaradt. Viszont a többséggel kapcsolatban megbántam, hogy szóba álltam velük, főleg amikor hosszú időt pazaroltam a velük való kommunikációra a nagy semmiért.
15/25 anonim válasza:
Volt sok ilyen. Volt akiről kiderült, hogy mégsem passzolunk, volt akivel csak úgy megszakadt. Van, akinek még várom a válaszát, de úgy tűnik hiába, pedig nagyon érdekel... :/
24L
16/25 anonim válasza:
Nem keltette fel soha senki. Néhány felhasználóval (nővel is, pasassal is) olykor trécselgetünk privátban, de ők a szememben csak felhasználók. Konkrétan olyan nőt nem láttam még itt, akivel lenne valami közös kiindulópont érdeklődési kör, hobbi, iskola, munkahely, akármi szintjén. Különösebben, hosszabb levélváltogatós távon nem köt le egyik sem...
17/25 anonim válasza:
Igen, van itt egy lány, aki übereli a többit, csak ritkán válaszolgat és párkapcsolatban él természetesen. :D
20/25 anonim válasza:
Megesett, de manapság már nem igazán hiszek az ilyesmiben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!