Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tud ismerkedni egy 30-as házas nő? (interneten kívül)
Ha ilyen férjem lenne, besegítenék szívesen :D
Ha idáig eljutottál a kérdéssel, akkor biztos, hogy jó pár helyet ismerhetsz ahol kialakulhat ez is, meg az is.
Megkérdezhetem, hogy a közös programon kívül minden más működőképes a férjeddel ? Bár gyanítom nem, mert akkor nem írtad volna bele, hogy akár szeretőt is... Mi az oka ennek, illetve miért akkor még mindig együtt vele?
Barátaid nincsenek? Gyerekkori barát, munkatárs, volt osztálytárs akivel valamilyen kapcsolatod még megmaradt? Esetleg közös barátok, akikkel lehetne közös programot szervezni ?
Jajj, nem kell a rizsa...
Hasonló cipőben járok, 30-as házas nő vagyok.
Ha a férjemnek nincs kedve valamihez, akkor megyek nélküle, elvégre nem vagyunk összenőve. Kevés ilyen dolog van, mert már házasság előtt kiderült, hogy sok bennünk a közös.
Megyek a barátnőmmel, a húgommal, az ő húgával, a gyerekekkel, stb. Aki épp ráér/érdeklődik a program iránt. Pl. focimeccset nem nézne semmi pénzért, de a nagyfiam nem fogja elfelejteni, milyen EB-meccset nézni kivetítőn a főtéren. :)
Másrészt, teszek érte, hogy máshoz (is) legyen kedve, a szex legyen változatos, izgalmas, időnként kell egy kis újdonság, tudom mit szeret, és ő is, hogy én mit.
Itt sincs olyan gond, hogy nincs kedve. Sőt..
Ha nem akar veled szexelni, annak oka van. Bennem elsőre az merülne fel, hogy ha a saját férjem nem akar velem szexelni, miért akarna egy idegen?!
Ugyanez érvényes a közös programokra is. Ha a saját férjed nem akar veled menni sehová, az gáz. Miért nem akar veled időt tölteni, miért nem élvezi a társaságod?
Ismerkedni egyébként sok helyen lehet, nekem úgy a legkönnyebb új barátokat szerezni, hogy áthívom a gyerekem barátjának a szüleit is, és együtt sütünk szalonnát pl. Ők is nyugodtabbak, ha ismernek minket, mi is nyugodtabbak vagyunk, ha tudjuk kinél lóg a gyerek, a közös téma adott, és pl. gyerekkel együtt is jó programokat lehet csinálni. Aztán felmerül az igény, ha kedveljük egymást, hogy lepasszoljuk a gyerekeket, és csináljunk felnőtt programot, pl. bortúra, bowling, stb.
Ezen kívül még a házasság előtt nagyot bővült a baráti körünk, mert egymás rokonait, barátait is megismertük, és szintén megkedveltük egymást.
Ennél is evidensebb helyzet, hogy munkahelyen össze vagyunk zárva nyolc órán át 500 másik emberrel, ebből azért jó esetben 5-6 emberrel kölcsönös a szimpátia, és pl. meló után eljárunk vásárolni, iszunk valamit, vagy átjárunk egymáshoz pletykálni.
Szóval az a nagy büdös helyzet, hogy ha 30-as házas nőként magányos vagy, akkor ott gond van.
Maradjunk annyiban, hogy szeretőt keresel.
Ebben az esetben jön megint a kérdés: ha már most ott tartotok, hogy a férjed se közös programot nem akar veled, se szexet, akkor miért gondolod, hogy sikeres leszel idegeneknél?!
Egyébként ezt a részét se értem. Nem vagyok egy bombázó, átlagos arc, anyutest. :D De azért pontosan tudom, hogy vannak páran, akik szívesen megfektetnének egyszer-kétszer, elég lenne csettinteni. Egy nő csak szexre elég könnyen szokott találni valakit.
Ha már a gyk-n kell kérdezni, hogy hol lehet ismerkedni, az több mint gáz. :D
14-es
Nem szokásom dicsérni az itteni női felhasználókat, nem is ok nélkül, viszont te egy nagyon értelmes, kiegyensúlyozott és igazán emberi nő vagy.
Jól járt veled a férjed.
16.
Teljes mértékben.
Sajnos nagyon evés ilyet ismertem meg életem során.
14-eske.....genatultetesre es klonozasra keresek donorokat. Vallalnad?! Varjal leterdelek....na most terden alva kerlek....VALLALNAD?! :)
Erdekes keppen a kerdezo nagyon csendben van. Egyaltalan elovasod ezket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!