Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megkapott, többé már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkapott, többé már nem leszek neki kihívás?

Figyelt kérdés

Megismerkedtünk, szeretkeztünk sokszor, nagyon jó volt. Aztán egyszer megbántott véletlenül, azóta nincs szex, csak együtt vagyunk, csókolózunk, együtt alszunk néha. Elvileg barátok vagyunk. Ma megtudtam, hogy fent van egy "társkeresőn" ahol adatlapja szerint barátokat keres...

Ezek után már nem vagyok/leszek újra érdekes neki?

2016. júl. 5. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Megvoltál neki, jó volt neki is neked is, aztán érted egy fűszálat nem fog keresztbe tenni mert megkapott.
2016. júl. 5. 20:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Mivel bántott meg, ha szabad tudni?
2016. júl. 5. 20:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Az egyik együttlét során véletlenül fájdalmat okozott, megijesztett, elsírtam magam... nem szándékos volt tőle, megbeszéltük.
2016. júl. 5. 20:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Ő javasolta, hogy inkább ne szexeljünk, mert se testileg se lelkileg nem akar fájdalmat okozni.
2016. júl. 5. 20:42
 5/7 A felhasználó ***** válasza:
Ne kihívás akarjál lenni hanem a társa.
2016. júl. 5. 20:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Az szeretnék... feltetel nélkül szeretem, csak talán nem tudja. Meglehet, hogy csak kihasznál, de kicsi remény talán van, hogy idővel meglátja mit jelent nekem.
2016. júl. 5. 20:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát babám.. Ne reménykedj olyan sokáig. Tudja ő, hogy sokat jelent neked és épp ezért használ ki. Nem tudom a körülményeket sajnos. De amióta nem feküdtetek le ugyanúgy találkoztok sokat?
2016. júl. 5. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!