Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek higgyek? Mi az igazság?
a barátommal laza kapcsolatom van, nem vagyunk szerelmesek, de én ragaszkodom hozzá annyira, hogy nem szeretném, hogy vége legyen. ő mindig azzal jön, hogy nem akar kihasználni... barátnőmtől tudtam meg, hogy egy másik barátnőmnek azt mondta a barátom, hogy úgy sem leszünk együtt sokáig, de addig jól kihasznál... nem tudom, hogy ez igaz-e, mert ez a lány elég kavarós típus, barátom sem kedveli és nem hinném, hogy ilyeneket elmondana neki :S csak az a baj, hogy van egy kis valóságalapja :/ barátomnál nem merek rákérdezni, mert a csaj olyanokat mondott neki, hogy netkapcsolat a mienk, barátom meg hogy lehet, igaza van, komolyabban kell, hogy vegyem engem... és én nem szeretném, hogy vége legyen köztünk. én azt gondolom, hogy a csaj találta ezt ki, de elbizonytalanít a mondat kicsi valóságalapja... mellesleg ez a csaj sokat nem tud a kapcsolatunkról, hogy hol tartunk, meg ilyenek.
lehet, egy kicsit kesze-kuszán írtam, ha vmit nem értetek, kérdezzetek, fontos lenne a válaszotok, bizonytalan vagyok :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!