Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtél már nővel utcán?
Figyelt kérdés
hány százalékban külenek el nagyon durvan
aki csinalt mar ilyet arről a nők mennyire mondjak hogy jóképű?
2016. júl. 3. 12:31
1/1 anonim válasza:
Én rendszeresen leszólítottam nőket utcán, álltalába a buszt vártuk mindketten. Egyik se zavart el úgy, hogy kellemetlen volt. Először megkérdeztem, hogy el ment-e a 16:20 járat vagy sem, vagy valami hasonlót kitaláltam. A mostani barátnőmmel is így jöttünk össze. Kb 15 nőből 10 elutasított, 5 el beszélgettem, és egy, a mostani barátnőmmel összejött a dolog.
Hogy jóképű-e vagyok? Inkább úgy mondom, hogy van kisugárzásom, illetve a nők azt mondják, hogy szemeim nagyon szépek, ez által a tekintetem is vonzó. Néha azt mondják, gyilkos szemeim vannak, persze jó értelemben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!