Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mentsem meg a barátnőme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mentsem meg a barátnőmet? Félek hogy a halálba kergeti magát

Figyelt kérdés

Nagyon nehez es borzaszto a helyzet, de lenyegeben az en hibam. Hosszu lesz, de nagyon ketsegbe vagyok esve. 19 eves fiu vagyok, a legjobb lany baratomrol szol ez az egesz, 18 eves. Nagyjabol ket honapja kimentunk egyutt Becsbe (ott nottem fel), csak ugy, varost nezni, stb. Ott pedig talalkoztunk egy regi haverommal, aki ott el. Ezerszer es meg millioszor elmondtam a lanynak, hogy eszebe ne jusson a haverom, mert egy gyoker, mert lattam rajta, hogy tetszik neki. Ugy tunt, hogy megertette. Ezutan, 6 het mulva feljott Pestre a haverom, azt nem mondta, hogy miert, de itt volt. Tok veletlenul tudtam meg, valszeg ha rajtuk mulik, nem mondjak el, lefekudtek, amig kint voltunk (errol sem tudtam, pedig egyebkent a lany mindent megoszt velem), a haverom ugy gondolta, az boven eleg, ha idoben kiveszi, nyilvan nem jott neki ossze, terhes lett a lany. O hivta haza a haveromat. Kozoltek, hogy el fogjak vetetni, mert ugyse tudjak felnevelni. (azt azert hozzatennem, hogy a haverom 25 eves, stabil megelhetessel, stb.) es egyebkent sincsenek egyutt. Ellenzem az egesz abortusz dolgot, probaltam a lanyt minden erommel ravenni, hogy ne, anyam orvos, o is probalkozott, de hajthatatlan volt. Volt kaparason, es itt buktam el az egeszet, mert megsajnaltam, felajanlottam, hogy koltozzon oda hozzank, amig rendbejon lelkileg. (csak az anyja van neki, vele sem a legjobb a viszonya) Oda is jott vegul, viszont valami bekattant neki ez az egesz alatt, es egy ember maradt neki a foldon, a haverom, aki persze jatszotta a "hosszerelmest", "veled leszek vegig szamithatsz ram", a lenyeg hogy kitalalta a lany, hogy a haverom nelkul sehova. Elvesztettem az iranyitast a dolog felett, anyam belement, hogy jojjenek mindketten. Felidegesitett, mar az is, hogy neznem kellett oket, teljesen beburkoloztak. Kb. 5 nap utan arra keltem, hogy teljes nyugalommal kefelnek. Felhuztam az agyam, es nem csak azon hogy a lany az egeszsegevel jatszik, kidobtam oket otthonrol. Most ott tartunk, hogy az az utolso infom, hogy a haverom kivitte Becsbe a lanyt, de amugy semmi, egyik sem reagal semmi uzenetre, azt sem tudom, elnek-e meg.

Gyulolom magam es buntudatom van, mert tudom, hogy ha nem viszem ki akkor, nem talalkozik a haverommal, es nincs ez az egesz, de emellett borzalmasan aggodom. Evek ota a legjobb baratom ez a lany, olni tudnek erte, es kikeszit, hogy tudom, kb. az eletevel jatszik. Meg akarom oldani ezt a dolgot, de nemtudom mit tegyek, tanacstalan vagyok, az osszeomlas szelen allok. Tanacs, velemeny, barmit elfogadok..

2016. júl. 1. 20:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az írásodból te ez a lány iránt többet érzel. Nem kéne! Nagy butaság tőled! El kell szakítanod magad tőle. Nem ő játszik az egészségével hanem te! Ő már a testét adta másnak. Te ne add a lelked. Felejtsd ep őket!
2016. júl. 1. 22:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem a te hibád, sajnos ezt nekik kell lerendezni, lehet a csajnak az abortusz is közbejátszott, van akinél utána megváltozik az ember, itt sajnos csak annyit tudsz tenni hogy kivárod mi lesz, max elbeszélgetsz haveroddal hogy át ne merje cseszni a lányt, hátha kivételesen megérti.
2016. júl. 1. 23:12
 13/16 anonim ***** válasza:

Amellett, hogy idióta, még egy ostoba rbanc is. Nem kell megmentened őt, sőt, szerintem elfelejthetnéd. Csak akkr kellesz neki, mikor épp padlón van, gyébként nagy ívben tesz rád.

Felejtős.

2016. júl. 2. 14:35
 14/16 opened paradise ***** válasza:

Itt most mi a baj?

Nem lett egy gyerek,aki csonka családban nő fel,jelenleg együtt vannak,nem hagyta ott.

Ha majd ott fogja,akkor meg a saját kárán tanul.

Így most úgyse fog rád hallgatni.

2016. júl. 3. 17:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Felnőtt emberek önálló döntésekkel, ha ők így döntöttek, akkor ez van, te nem fogtál fegyvert a fejükhöz, hogy keféljenek, még ha ajánlottad is volna a lánynak a srácot, akkor sem a te hibád lenne.
2016. júl. 3. 17:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Háromszor kellett elolvasnom hogy összerakjam, mint valami brazil szappanopera. Megérdemlik amit kaptak, ne foglalkozz velük, így is túl sokat tettél.
2016. júl. 4. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!