Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mentsem ki a legjobb barátnőmet a rosszból?
Van 2 legjobb barátnőm.Mind a kettőt nagyon imádom,de CS.valamivel többet jelent nekem,mint B.Jobban mondta jelentett.
Ekkor változást még soha nem észleltem:arra jöttem rá,hogy nem szeretnek velem lenni,kihasználnak engem,mindig csak akkor vagyok jó nekik,hogy ha elkisérem őket valahova,ha adok nekik valamit.Nem beszélve arról,hogy mind a ketten elkezdtek drogozni,csalják a pasijukat.Azt hazudják nekik,hogy üzleti útra mennek,közbe meg jól bedrogoznak és más fiúkkal szexelnek.Mind a ketten kihasználják barátjukat,csak arra jók,ha elviszik őket valahova és ha valamit vesznek nekik.Minden nap csak sirok,mert hiába beszélek nekik.CS.-nak én voltam a legeslegjobb barátnője,mindent elmondott és most meg mindent eltitkol és a masik barátnőm a legjobb barátnője.És nagy valakinek csinálják magukat,néha úgy beszélnek velem,mint egy idegennel.Mind a 3man 19ek vagyunk.Mit tegyek?
szard le őket. ha ők marhák, akkor legyenek azok. ha nem hallgatnak rád, akkor pofozd fel őket és aztán hagyd ott őket. vedd fel videóra a ténykedéseiket és mutasd meg a barátaiknak. de a fiúk se lehetnek 100%-osak, ha beveszik két 19 éves lánytól, hogy üzleti útra mennek. ilyen idősen max a szemközti póstáig küldenek valakit, nem üzleti útra XD
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!