Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik a jelei, ha tetszem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a jelei, ha tetszem egy lánynak?

Figyelt kérdés
Sose érzékeltem, hogy bárkinek is tetszenék. Igazából nem veszem észre a jeleket, ha egyáltalán vannak. Néha néz egy-egy lány, mondjuk a munkahelyemen, de szerintem nem azért, mert tetszem nekik. Elég kishitű is vagyok, nem tudom elképzelni, hogy bárkinek is tetszhetek. De ez az önbizalmamra mondjuk nem hat ki, csak egyszerűen besoroltam magam valahova, ami kívül esik a nők ízlésvilágán, és ezt teljes mértékben elfogadtam.
2016. júl. 1. 20:40
 1/2 anonim ***** válasza:
A legfőbb jele általában az, ha nem adja semmilyen jelét, hogy tetszel neki. Ha egy lány úgy csinál, mintha tetszenél neki, akkor valószínűleg direkt szívatni akar. Ha tényleg tetszel neki, akkor viszont ügyel rá, hogy a legkisebb mértékben se utaljon rá soha. Persze ha semmilyen jelet nem ad, az se feltétlenül jelenti azt, hogy tetszel neki. Egy szó mint száz, soha nem lehetsz biztos benne.
2016. júl. 1. 20:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Én néztem az illetőt, ha beszéltem társaságban, azt figyeltem, ő hogyan reagált, ha ő beszélt, akkor ugrattam, csipkelődtem vele. Sokat mosolyogtam rá. Végül, mikor már rájöttem, hogy nagyon komolyan érdeklődik irántam, akkor annyira zavarba jöttem, (közben hetek teltek el az elejétől fogva), hogy már rá sem bírtam nézni, nem hogy jól elcsevegjek vele.Ja, és küldtem neki ajándékot is a megfelelő alkalomra. Én így fejeztem ki.
2016. júl. 1. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!