Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek lehetnek jelei, hogy tetszem neki?
Van egy egyetemi csoporttársam, aki tetszik már egy ideje. Próbálok rájönni, neki tetszhetek-e. Van egy közös óránk, ma egymás mellé kerültünk. Odanyomtam a jegyzetébe egy post-itet egy magam rajzolta képregénnyel (a barátaim rendszeresen kapnak ilyesmit, neki ez az első), és mikor meglátta, egyértelműen elpirult, és úgy kérdezte, hogy ez neki készült-e.
Kicsit később odahajolt és suttogva megkérdezte, hogy láttam-e a verset, amit tegnap kitett facebookra (láttam, saját maga írta egy lányról, akit nem tud kiverni a fejéből), és mit szólok hozzá. Mikor azt válaszoltam, hogy nyelvi hiba van benne (külföldön élünk), újra elpirult. Fél óra múlva viszont nem bírta ki, és újra megkérdezte, hogy EGYÉBKÉNT mit szólok hozzá.
Ne haragudjatok, de nagyon rossz vagyok annak a megfejtésében, hogy tetszem-e valakinek, így hálás lennék egy kis segítségért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!