Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi válthatja ki ezt egy nőnél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi válthatja ki ezt egy nőnél?

Figyelt kérdés

Egyik pillanatról a másikra teljesen lekoptatott.

Épp facebookon chateltünk és egyszer csak eltűnt. Azt gondoltam hirtelen gondja akadt. Pár nap múlva megpróbáltam telefonon elérni egy dologgal kapcsolatban, de nem vette fel. Küldtem neki sms-t, hogy csörgessen meg, ha ráér. Nem történt meg, pedig fontos lett volna. Feltűnt hogy semmire nem válaszol, és szembesülnöm kellett vele, hogy a fb-on is letiltott.

Azóta egyszer futottunk össze véletlenül, de teljesen rideg volt. A lehető legrövidebb mondatokkal válaszolt, és semmit nem tudtam kihúzni belőle.

2016. júl. 1. 13:22
1 2
 11/14 A felhasználó ***** válasza:
Spoilereztél? Ha még nem tart a sorozat végénél akkor érthető.
2016. júl. 1. 16:01
 12/14 A kérdező kommentje:

# 11

Lehet azon húzta fel magát, hogy -SPOILER- hiányozni fog. Pótolhatatlan sz.rházi volt:D

2016. júl. 1. 16:13
 13/14 anonim ***** válasza:

"kár a szóért"

A MINIMUM az egy normális emberi kapcsolatban, hogy elmondod a másiknak a dolgokat. Itt konkrétan annyit, hogy ez neked nagyon nem jön be, és így nem tudod elképzelni a kapcsolatot se. Ha csevegésben ez kényelmetlen, akkor megírod neki levélben.

2016. júl. 2. 02:18
 14/14 anonim válasza:

Mintha az én történetemet olvasnám:D Ugyan így jártam egy csajjal ismerjük egymást szoktunk találkozni is vagyis (találkoztunk) és még jól el is voltunk .Írtam neki egy üzenetet fb el is olvasta azóta semmi válasz.Azt tudom mondani ,hagyd a francba, én is azt teszem.

Azóta volt valami változás?

2016. júl. 24. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!