Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez egy nőnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez egy nőnél milyen természetre vall?

Figyelt kérdés
Ma találkoztam egy csajjal akit nem rég ismerek egyik haveromnak a barátnője. Ma egy szórakozó helyen találkoztunk (ahova álltalában nem igazán szoktak csajok jönni) 17 éves lehet, de annyira furcsán nyiltan lehet vele beszélgetni mindenről meg az egész csajnak nekem túl furcsa, hogy ennyire nyiltan viselkedik. Tehát csak úgy fogja magát aztán mellém ül beszélget..én nem tudom soha nem voltam ilyen, de tényleg. Akkor gondolt egyet fogta magát aztán elment valahova ott hagyta az összes cuccát,de tényleg:D majdnem röhögő görcsöt kaptam a kabátja minden..meg is kérdeztem , hogy miért nem viszi "hova vigyem":D. Szóval elég vicces az a dolog, de komolyan elkezdtem gondolkodni azon ,hogy mégis ez természetes így vagy ez egyáltalán mi?, mert tényleg nem találkoztam még ilyennel. Egyből megengedte , hogy "tapogassam" ,de tényleg szó nélkül mármint nem úgy, hanem kíváncsiságból csak megfogtam a vállát ilyesmi tudom nem nagy dolog, de valakinek már ennyi elég, hogy elküldjön a p*ba:D. Szóval szerintetek ez természetes dolog? Amúgy nagyon jó csaj , de nem akarok semmit tőle nem azért tettem fel a kérdést 23/f
2016. márc. 16. 23:10
 1/6 A kérdező kommentje:
* ja és ezek a dolgok elött semmit nem beszéltünk még egymással azért volt ennyire furcsa.
2016. márc. 16. 23:12
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Közvetlen és barátságos. Örülj neki.
2016. márc. 16. 23:16
 3/6 A kérdező kommentje:
:D:D:D mintha apám mondta volna ezt , de tényleg..
2016. márc. 16. 23:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit nagy értéket tulajdonítasz ennek. Vannak barátságos, nyitott emberek, vannak akik elsőre nem tud felszabadulni. Ő viszont igen. Gondolom nem volt színtisztán józan sem...:) szóval ezen tényleg kár filóznod, ilyen a természete, ennyi.
2016. márc. 16. 23:27
 5/6 Sunshinedoll ***** válasza:
Szerintem túlértékeled az egészet. Egy halom közvetlen ember van. Azt egyébként apukád nem mondta neked, hogy 23 évesen ne tapogass 17 éves lányokat??
2016. márc. 17. 10:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Nyitott, közvetlen és még kicsit naiv természetre vall.

Egyébként kicsit sok a "tényleg".

"Azt egyébként apukád nem mondta neked, hogy 23 évesen ne tapogass 17 éves lányokat??"

Ilyet miért mondana bárki is?:D

2016. márc. 17. 12:34

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!