Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem engedik a szüleim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedik a szüleim, hogy együtt aludjak a barátommal?

Figyelt kérdés
Mindketten elmúltunk 18 évesek, másfél éve együtt vagyunk. Heti egyszer látjuk egymást, mert többet nem engednek. Kedvelik a barátomat, nem hiszem, hogy ezzel lenne a gond. Pár hete hoztam fel az együtt alvás lehetőségét, de mindig falakba ütközök. Indokot viszont nem kapok, csak elutasítást. Nem feküdtünk még le, és nem is tervezzük, hogy egy ilyen alkalommal tegyük meg. Tényleg csak több időt akarunk együtt lenni, és megtapasztalni, milyen is amellett felébredni, akit szeretünk. Szívesen fogadok tanácsokat vagy bármit. Teljesen reménytelennek tűnik az eset. 18L

2016. júl. 1. 00:17
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Mivel egyelőre velük lakom, így természetes, hogy van beleszólásuk. Nem ezzel van a baj, hanem, hogy sokszor túlzásba esnek.
2016. júl. 1. 20:23
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ülj le velük, és nyugodt stílusban mondd el, hogy nagyon őszintén szeretnél velük beszélni. Mondd el, hogy mivel jól neveltek 18 éven keresztül, felelősségteljes vagy, és bízhatnak benned. Mondd el, hogy nagyon szeretitek egymást a sráccal, már régóta együtt vagytok, és csak annyit szeretnétek, hogy picit több időt tölthessetek együtt, ezért aludnál ott nála. De biztosítod őket, hogy semmi nem történne, mert te még nem szeretnéd, a fiú pedig tisztel és szeret téged annyira, hogy ezt megértse! Ha tényleg szeretnél vele lefeküdni, akkor őszintén megmondanád azt is, de egyelőre ez még nincs a képben. Szóval csak egymással szeretnétek lenni, és egymás mellett, összebújva aludni, mert szeretitek egymást.
2016. júl. 1. 20:46
 23/27 anonim ***** válasza:
77%

Abba valóban van beleszólásuk, hogy ki mehet oda - ergo ha azt mondják, hogy párod nem alhat nálatok, akkor megtehetik. De abba nem szólhatnak bele, hogy te mit csinálsz. Nem balhézni meg dacolni kell velük, hanem nyugodtan, tényszerűen közölni, hogy mit fogsz tenni. Ennyi.

Ha kifogásokat gyártasz, akkor valóban reménytelen az eset.

2016. júl. 1. 21:09
 24/27 A kérdező kommentje:
Anya meg is érti, talán már engedne is, de apa mindig nehezebb eset. Őt nem könnyű meggyőzni észérvekkel sem.
2016. júl. 1. 23:08
 25/27 anonim ***** válasza:
figyelj... van egy ötletem.. te elmész a pasidhoz.. ellesztek ideig óráig.. én meg addig felveszek valami parókát és eljátszalak téged.. oké? :D
2016. júl. 2. 01:07
 26/27 anonim ***** válasza:

Pont ez a te bajod, hogy meg akarod őket győzni. NEM kell meggyőznöd őket, NEM kell megmagyaráznod, hogy mit miért teszel.

Amíg azon görcsölsz, hogy mit szólnak hozzá, addig sosem fogsz kitörni a gyerek szerepből. Nem számít, hogy épp csak 18 vagy, vagy még otthon laksz.

Tanulj más hibájából. Komolyan mondom. Gyerekként ugyanilyen voltam, mint te. 26 évesen még mindig ott tartok, hogy anyám nem engedi be a vőlegényem a lakásunkba, mert csak. Indoklás nélkül. Mert ez az ő lakása, és ő dönti el.

2016. júl. 2. 15:10
 27/27 A kérdező kommentje:
Köszi a parókás ötletet xd Egyébként igaza van az utolsónak, nehéz a gyerekszerepből kitörni.
2016. júl. 3. 00:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!