Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem engedik a szüleim,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem engedik a szüleim, hogy együtt aludjak a barátommal?

Figyelt kérdés
Mindketten elmúltunk 18 évesek, másfél éve együtt vagyunk. Heti egyszer látjuk egymást, mert többet nem engednek. Kedvelik a barátomat, nem hiszem, hogy ezzel lenne a gond. Pár hete hoztam fel az együtt alvás lehetőségét, de mindig falakba ütközök. Indokot viszont nem kapok, csak elutasítást. Nem feküdtünk még le, és nem is tervezzük, hogy egy ilyen alkalommal tegyük meg. Tényleg csak több időt akarunk együtt lenni, és megtapasztalni, milyen is amellett felébredni, akit szeretünk. Szívesen fogadok tanácsokat vagy bármit. Teljesen reménytelennek tűnik az eset. 18L

2016. júl. 1. 00:17
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Az 5ös mindent elmondott!
2016. júl. 1. 00:48
 12/27 anonim ***** válasza:
hát nem egyértelmű? a szüzességedet féltik. az én szüleim is ugyanezt csinálták csak én 22 voltam. kicsit mások voltak a körülmények, de a lényeg ugyanez. ők meg akarnak tenni mindent annak érdekében, hogy szűz maradj így tiszta marad a lelkiismeretük is.
2016. júl. 1. 00:55
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez volt, 18ak múltunk, eltelt 1 év és megkérdeztem hoyg nem lehetne e, mert messze lakunk és spórolnánk az időt, meg amúgy is. Anyukám erre a védekezésről kezdett beszélni, én mondtam hogy még nem szeretnénk lefeküdni, nem erről van szó, meg ha akarnánk azt lehetne és sokkal kényelmesebb is lenne maikor kettesben vagyunk napközben...anya még belement volna, de apukám nem. Nos nálunk az törte meg a jeget, hogy együtt mentünk a barátommal baráti társasággal beszélgetni meg inni és sokáig tartott, de pontosan nem lehetett tudni meddig így az volt a deal hogy így van ki hazakísérjen utána meg már nem küldhetjük haza szegény fiút szóval maradhat. A hálózsákot azért kikészítették a szobámban:'D Azóta akkor alszunk itt ott amikor akarunk, az első együtt alvás kb 1.5 év után volt. Nem reménytelen, beszéljetek hosszabban, folyton emlegesd, csinálj olyan alkalmat amiben a másik lehetőség rosszabb (;D) stb. Sok sikert!:)
2016. júl. 1. 01:11
 14/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, még próbálkozni fogok. Aki pedig azt hiszi, hogy nem voltunk kreatívak, az téved. Már sok dolgot próbáltunk, de nem váltak be.
2016. júl. 1. 09:17
 15/27 anonim ***** válasza:

Azt nem értem teljesen, hogy miért engedsz ennyi teret a szüleidnek. Ha nem adsz nekik lehetőséget, akkor nem szólnak bele.

>Pár hete hoztam fel az együtt alvás lehetőségét

Miért hoztad fel? Miért nem állítottad őket tények elé? Elmész a barátodhoz, ott alszol nála, de este felhvod őket, hogy minden oké, másnap jössz, csókolom.

2016. júl. 1. 09:28
 16/27 anonim ***** válasza:

Anyám totál ugyanez, pedig én idősebb vagyok, mint te. Párom a mai napig ki van tiltva tőlünk, szó szerint. :)

Én 18 felett úgy oldottam meg egészen egyszerűen (nem csak a pasizást, mindent), hogy nem megkérdeztem, hanem bejelentettem, hogy megyek, ekkor jövök. Egy szava sem lehetett, mert tudta, hol vagyok és meddig, de egészen egyszerűen _nem kértem engedélyt_. Ezt tudom javasolni neked is.

2016. júl. 1. 09:57
 17/27 A kérdező kommentje:
Nálunk ez a megmondom és kész sosem volt opció, pedig az lett volna a legjobb. Mindenesetre egy próbát megér.
2016. júl. 1. 11:29
 18/27 anonim ***** válasza:
#17: de nagyon fontos, hogy nem harcolni, dacolni kell a szüleiddel, mert ugyanezt váltod ki belőlük. Próbáld meg minél jobban elmagyarázni nekik, hogy mit szeretnél és miért, próbáld megerősíteni őket abban, hogy minden oké lesz, légy kompromisszumkész, de az alapvető kérdésben maradj határozott.
2016. júl. 1. 11:38
 19/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó válaszolónak. Meg fogom próbálni.:)
2016. júl. 1. 12:44
 20/27 anonim ***** válasza:
Hogyan jutottál oda, hogy 18 évesen még annyira gyerekstátuszban vagy, hogy megmondják, kivel, hol, mennyi időt tölthetsz? Nincs igényed arra, hogy te dönts az életedről?
2016. júl. 1. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!