Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép nő Floor Jansen?
https://www.youtube.com/watch?v=YwGSAFarHRg
Én nő vagyok ugyan, de kevés ilyen erős, határozott, gyönyörű nőről tudok.
Nem dobom magam hanyatt tőle, elég férfias álla van.
Nekem csak ez nem tetszik benne.
Na meg őszinte leszek, kicsit haragszok rá, hogy ő van Tarja helyett. Bár tudom, hogy Tarja már sosem lesz a Nightwish énekesnője.
Floor az After Forever-höz illet.
Igazad van, Tarja volt a legjobb. Én Anette-ért haragszom a Nightwishra - az a két album csodálatos, de Anette hangja miatt keveset hallgatom őket... Például az egyik kedvencem a Poet and the Pendulum, gyönyörű dal de Anette-t nem tudom elviselni.
Az álla? Hm. :DD
Ez még az elsőnek ment, bocsi. :D
Cukilányka! Ő husis? Milyen világban élsz te??? Szerintem gyönyörű alakja van, szeretnék úgy kinézni, mint ő. :D
Jól van cuki, lődd le magad!
Amúgy igen, Anette-t én sem bírtam, na tőle szabályosan rázott a hideg.
Nem azt mondom, hogy férfinak nézném, de az álla nem túl nőies.
Ettől függetlenül szeretem, mint énekesnőt, mert nagyon jó hangja van.
Tőle a Monolith of Doubt a kedvencem. :)
Az After Forevert mint zenekart nem annyira kedvelem, valahogy nekem nem jönnek át a számok úgy. Valahogy sokkal inkább szeretem Floort a Nightwishban. :D
Igen az álla kicsit férfias. (Halkan belenézek a tükörbe, és rájövök, hogy az enyém is hasonló - ajaj. :D de amúgy tényleg kicsit, meg a szánk is hasonlít, csak az enyémből nem jönnek ilyen szép énekhangok :D)
Az én számból sem, nyugi. :)
Hiába, az éneklésre születni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!