Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok egy ilyen kéréshez?
Ezzel a hanggal, ami nekem adatott, nem hiszem, hogy bármelyik férfi is megkérne arra, hogy dúdoljak neki...:D
De ha szeretné, akkor természetesen nem lenne akadálya a dolognak, bár kissé furcsa egy kérés.
Hát csajok én pedig minden este simogatom a párom -énak a fejét... -ha értitek mire gondolok.
Igaz ebben a korban nagy néha már dudolni kell neki, hogy... De higgyétek el megéri!
(20-éve feleség)
Én is szeretem a párom fejét simogatni, de valahogy más pozícióban. :D
Dúdolni meg ritkán szoktam, mert kislányos hangom van...
Én már próbáltam ezt párszor, de valahogy mindig sikerült komédiába fordítani az eredetileg meghittnek szánt pillanatot. Simogatni sem tudom a fejét igazán, én ilyen gáz vagyok, max a tarkóját, de az hosszú távon idegesíti, a dúdolásom viszont önmagában nevetséges. Szeretek énekelni, nem az, de vannak dolgok, amiket nem kell erőltetni.
Mondjuk, nálam ez inkább belülről jövő, magamtól csinálós dolog, erre megkérni valakit tényleg kicsit olyan, mint az ovis kisfiú kérése este elalvás előtt anyukájának, mert rosszat álmodott a múlt éjszaka is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!