Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretek flörtölni néha más pasikkal! Valóban olyan borzalmas ez?
Ó, hát más szemében a szálkát könnyű!
...Ha nem kufircolni akarsz csak társalogsz abban nincsen semmi rossz!
Nem tudom miért gondolják egyesek', hogy egy nőnek házasság után csak a fakanál, meg a többi teendő jár, -onnantól aztán járjon csadorba,más férfi népre'rá se pillantson!
Hát a fenéket, világ életemben pasi haverjaim voltak (a haverokkal ugye nem szexel az ember)- most a biszexuális férfiak kajánul elmosolyodtak...
Szóval féltékenykednivaló nincs!
A lényeg, hogy egy nő csak beszélget-e vagy teszi és rázza a fenekét össze-vissza!
A kettőt ne keverjétek már össze!
#17-Nem csak voltak haverjaim vannak is, legtöbbjük a férjem haverja is, és meg fogsz lepődni társalgáskor a szemükbe nézek,mert tisztelem őket és ők is engem.
Az bizonyos, hogy nem egy ilyen senkiházi rosszindulatot fröcsögő valaki mondja meg mire vagyok alkalmas vagy mire nem!
Tehát én nem tehetek a te fusztrációidról, beképzelt - előre gyártott fikcióidról a nőkkel kapcsolatban.
Sajnálom, hogy neked soha nem volt barátod ellentétes nemű, illetve olyan ösztönlény vagy, hogy te egylégtérbe lévő más nemhez tartozóval rögtön szexuális fantáziákat gyártasz... Azt hiszem ez nem engem minősít!
Van aki képtelen emberi kapcsolatok terén intelligenciára, -neked például jót tenne egy csoportterápia szakember vezezésével és ha ezt nem látod be, na akkor megint csak nem velem van a probléma.
Ne fröcsögj több butaságot mert nem pazarolom az időm rád!
Ellenkező esetben keresd meg a gyógyszered ami elgurult, vagy írass sürgősen valami antidepresszánst.
A bocsánatkérésedtől jelenlegi állapotodra nézve eltekintek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!