Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretek flörtölni néha más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretek flörtölni néha más pasikkal! Valóban olyan borzalmas ez?

Figyelt kérdés
15 éve férjnél, gyerekek stb... Néha vágyok flörtölni. Nagyon néha! Hozzátenném! Úgy érzem, olyankor szexibb vagyok az uramnak is.. Valóban olyan rossz ez? Nem csaltam meg soha, nem is tenném csak jól esik s figyelem néha.
2016. jún. 28. 08:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Csak ne hogy azt higyje ez a pasi, hogy adod neki a jeleket és egyszercsak nem fogja érteni, hogy akkor miért flörtöltél, ha nem akarsz semmit.
2016. jún. 28. 15:41
 12/23 A kérdező kommentje:
Szerintem ha csak beszélgetnénk nem zavarná a férjem. Viszont nem mondanám meg: képzeld ma leültem egy kávéra dumálni egy pasival... Itt a baj.
2016. jún. 28. 15:43
 13/23 A kérdező kommentje:
Igazad van. Lehet nincs barátság férfi-nő közt. Az egyik mindig akarni fog valamit.
2016. jún. 28. 15:44
 14/23 Titusztitusz ***** válasza:
Amennyiben CSAK flörtölni szeretel/szeretnél, az szerintem még nem olyan nagy probléma...És nincs abbol semmi...Feltéve persze ha képes vagy MINDIG betartani egy adott határt, és nem átlépni egy adott vonalat...
2016. jún. 28. 15:55
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Most komolyan...nem szégyelled magad? Ennél undorítóbb nincs. Ha ennyire szeretsz flörtölgetni, nem neked való a házasság.
2016. jún. 28. 16:37
 16/23 anonim ***** válasza:

Ó, hát más szemében a szálkát könnyű!

...Ha nem kufircolni akarsz csak társalogsz abban nincsen semmi rossz!

Nem tudom miért gondolják egyesek', hogy egy nőnek házasság után csak a fakanál, meg a többi teendő jár, -onnantól aztán járjon csadorba,más férfi népre'rá se pillantson!

Hát a fenéket, világ életemben pasi haverjaim voltak (a haverokkal ugye nem szexel az ember)- most a biszexuális férfiak kajánul elmosolyodtak...

Szóval féltékenykednivaló nincs!

A lényeg, hogy egy nő csak beszélget-e vagy teszi és rázza a fenekét össze-vissza!

A kettőt ne keverjétek már össze!

2016. jún. 28. 16:52
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
16-os, nekem ne gyere ezzel a süket dumával, el kell fogadni, hogy nem mindenki alkalmas a házasságra, többek közt te sem. A fene sem mondta azt, hogy a nőnek a házasodást követően csak a főzés legyen a dolga, ugyanúgy joga van társaságba járni, csak a nők ezt úgy értelmezik, hogy idegen faszikkak szemezgetnek, akár a férjük mellett is, undorító...férfi-női barátság meg nincs...pasi "haverjaid" voltak mindig is, magyarán játszadozol velük, tuti, hogy akarnak/tak tőled valamit, csak te meg jó mókának látod, hogy szenvednek...
2016. jún. 28. 17:16
 18/23 anonim ***** válasza:

#17-Nem csak voltak haverjaim vannak is, legtöbbjük a férjem haverja is, és meg fogsz lepődni társalgáskor a szemükbe nézek,mert tisztelem őket és ők is engem.

Az bizonyos, hogy nem egy ilyen senkiházi rosszindulatot fröcsögő valaki mondja meg mire vagyok alkalmas vagy mire nem!

Tehát én nem tehetek a te fusztrációidról, beképzelt - előre gyártott fikcióidról a nőkkel kapcsolatban.

Sajnálom, hogy neked soha nem volt barátod ellentétes nemű, illetve olyan ösztönlény vagy, hogy te egylégtérbe lévő más nemhez tartozóval rögtön szexuális fantáziákat gyártasz... Azt hiszem ez nem engem minősít!

Van aki képtelen emberi kapcsolatok terén intelligenciára, -neked például jót tenne egy csoportterápia szakember vezezésével és ha ezt nem látod be, na akkor megint csak nem velem van a probléma.

Ne fröcsögj több butaságot mert nem pazarolom az időm rád!

Ellenkező esetben keresd meg a gyógyszered ami elgurult, vagy írass sürgősen valami antidepresszánst.

A bocsánatkérésedtől jelenlegi állapotodra nézve eltekintek!

2016. jún. 28. 17:45
 19/23 anonim ***** válasza:
88%
Igen a flört és a haverság két külön dolog! :)
2016. jún. 28. 17:58
 20/23 anonim ***** válasza:
18-as, lehet, hogy intelligensebb vagyok nálad. Az, hogy valaki sikertelenebb emberi kapcsolatok terén, nem IQ függvénye, okosat próbáltál mondani, de nem jött össze, csak egy ostoba tyúk vagy, engem csak az frusztrál, hogy a magadfajták internethez jutnak. Menjél vissza Coelho-idézeteket olvasgatni, mert ahogy látom, az való neked.
2016. jún. 28. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!