Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Unatkozom, lenne lehetőségem (időm) elmenni a barátomhoz busszal, de nem visz rá a lélek. Az a baj, kényelmetlenül érzem magam náluk. Az anyukája meghalt kb. 5 éve, nagy takarìtás szóta nem nagyon volt náluk. Csak felmosás, porszìvózá . Kb ennyi . Tehát a falak, szekrények eléggé porosak. Szoktam takarìtani, ha ott vagyok, de unom hogy mindig ezzel kezdem ha náluk vagyok mert zavar a kosz. Nem tudok úgy ott lenni.Neki állnék kitakarìtani, bár egyrdül sok lenne mindent, csak hullik a fal porszemcsékben, és ìgy nem érdemes letörölgetni. Szóval rosszul érint hogy más a pasijánál ott van hetekig, én meg egy napokra megyek.
2016. jún. 26. 14:36
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és 20/L.
2016. jún. 26. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Menjetek el kirándulni, strandra, akárhova, nem kell otthon ülni.
2016. jún. 26. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Beszéld meg a barátoddal, hogy látod, hogy kicsit gondba vannak ezzel, nyomjatok be valami zenét és ketten takarítsatok ki, vagy vonjátok bele az egész családot, ha a felmosást, porszivózást megcsinálják akkor a többire is rá tudod venni őket. Aztán maradj ott több napra, egy napot rászántok erre, a többit pedig együtt tölthetitek, vagy legyetek nálatok, az is egy megoldás.
2016. jún. 26. 14:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Szoktunk kirándulni. Csak nem szeretek ott aludni. Pedig jó lenne. Nem igazán vehetők rá a takarìtásra. A húga szétszórt, minden movskot bevisz. Nem volt kitől jót látnia. Az apjuk meg nem sokat van otthon. Vagy dolgozik vagy haverokkal kocsmába megy. Barátom a kapcsolatunk elején mikor először mentem hozzájuk letörölgetett. Majdnem fél hetet takarìtott.
2016. jún. 26. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!