Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit vegyek fel ma este? 18/L Küldenétek képet olyan összeállításokról ami szerintetek megfelelő? Köszi szépen
Figyelt kérdés
a sráccal aki tetszik, meg pár ismerőssel bemegyünk a városba meccset nézni, iszogatni.. nem tudom, hogy valami ruhát vagy esetleg hosszú/rövidnadrágot vegyek.. Mennyire legyek csinos, nem akarom túlzásba vinni de mégis ott lesz a srác2016. jún. 26. 14:11
1/3 anonim válasza:
Olyan ruhát vegyél fel, amiben 100%-osan jól tudod magad érezni és önmagad tudod adni.
Hőség van, nem bulizni mentek, csak meccset néztek, tehát csak tudsz az alkalomhoz illően pl. sportosan felöltözni, nem?
2/3 anonim válasza:
Bármit, amiben csininek érzed magad és ünnepelheted a továbbjutásunkat :D Konkrétabbat nem tudok írni, mert ahhoz látnom kellene a külsőd, hogy mi áll jól Neked, amúgy is a vetkőztetésben jobb vagyok, mint az öltöztetésben...:D
3/3 anonim válasza:
Én ilyen melegben valami könnyű nyári ruhát, esetleg rövidnadrágot és egyszerűbb felsőt vennék fel szandállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!