Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok minden este a kocsmába lenne mit tennének?
Mikor hazajön részegen félek hogy belém köt vagy megver... mondjuk ez lehet amiatt van mert apám ezt csinálja.
Meg ugye azt a pénzt amit mindennap a kocsmába hagy azt másra is lehetne költeni....
Mi a kérdés?
Hagyd ott, ha valaki mindennap kocsmázik, az nagyon nem néz ki jól a jövőre nézve.
Mennyi idős vagy?
Fiatalok vagyunk es hát nem mondhatom neki hogy ülj otthon egész nap ...
Falun meg hát a kocsmába szoktunk osszegyulni néha en is jarok
Igaz, nem parancsolhatsz neki, de arra megkérheted, hogy inkább vegye meg boltban azt a sört és igya meg otthon.
Nálunk szokott így menni, habár ő nem is nagyon iszik.
Főleg minden este..plusz tényleg költséges is egy idő után, mert minél többre vágyik és többet fog meginni, főleg haverokkal.
Igen a haverokkal iszik általaba , gondolom jobb társaságba inni mint egyedül. Mindegy .
Fogok vele beszélni, amúgy huszonéves. De ha nem fog ezen változtatni akkor mehet ahova akar. 😃
Én nem akarok neki szabályokat szabni nem is fogok, de kompromisszumokat kellessz kötni remélem jól írtam😂😂😂
Volt egy srác, akivel ismerkedtem...
Ő csinálta ezt, na jó, nem napi szinten, de elég gyakran volt részeg, járta a kocsmákat.
Gondolom nem kell elmagyaráznom, hogy miért nem jöttünk össze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!