Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő kb amíg elfelejtjük a szerelmünket?
Fel fogod dolgozni hogy vége. Nekem első kapcsolatom ami 6 éves volt majdnem egy évbe telt mire túl lettem rajta.
az első Pofononók ( nemfizikai), csalódások, hibáztatások, átverések satöbbi.
Aztán ahogy egyre többet tapasztalsz az értelem jobban átveszi majd az uralmta, de csalódásoknálugyanúhgy iszonyatosan ki fig borulni, sírni ríni satöbbi, de már hamarabb fel fogod dolgozni, mert rájössz miért nem működött.
aztán már ha ezeket a "leckéket" megtanultad, más fajták lesznek a kapcsolataid, sokat tudsz már, ismerni fogod az ntő jelzéseket és tanulsz te is a hibáidból. Ez cirka átlagosan olyan 30 éves kor táján van, amikor már megérsz egy kiegyensúlyozott kapcsolatra :) Az élet fiatalkori zökkenői után . aztán jönnek a többi tanulni valók, amit már nem tudok mert még csak 31 vagyok :D
az 1.214.112-et szorozd be a 100.001.533.223 al és adj hozzá 53453433334433544 és ez a KÖBÖN és ehhez még add hozzá a végtelent.
Amúgy meg tényleg addig míg nem találsz egy olyan embert akit ismét szeretni tudsz majd és vonzódni fogsz hozzá
Most egy hülye hasonlattal fogok élni:
A szerelem olyan, mint egy, a szívedbe szúrt kés. Ha a tulajdonos ki is húzza a kését, egy heg ottmarad a helyén. Hogy fájdalmat meddig érzel, attól függ, hogy megcsavarták-e azt a kést, mielőtt kihúzták.
Akik sokat csalódtak, ezért lesznek egy idő után kissé immúnisak a szerelemre, ezért keményedik meg a szívük.
Csak akkor érdemes új kapcsolat építésébe kezdeni, ha ez előző elvesztése már nem fáj. Elfelejteni nem fogod, de előtérbe helyezheted az újat.
Nem tudom mennyire lett zavaros és ömlengős. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!