Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek tetszene egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek tetszene egy ilyen lány? Őszinte válaszokat várok. (kinézet leírásban)

Figyelt kérdés

Külső: 177 cm magas, 76 kg, kávébarna derékig érő haj, világos barna szemek, természetesen piros ajkak, erős arccsont, széles csipő, nagy fenék, hosszú combok.

Belső tulajdonságok: okos, intelligens, megértő, vicces(sok fa vicc :P),bújós, nyuszi természetü(árnyékától is megijed), nagyon perverz fantáziájú( szinte mindent félreért olyan értelemben), hirtelen haragú, de könnyen bocsáltó, lelkiismeretes, becsületes, tisztelettudó és nagyon nagyon beszédes.

Egyebek: vallásos(de nem nagyon),állat és gyerek szerető(:D),sosem volt fiúja(és nem is lesz), szeret főzni és sütni, nagyevő, kevésbé szeret takarítani de ha muszáj akkor muszáj.

Ennyi lenne. Kérlek benneteket csak NORMÁLIS válaszokat adjatok. Nem társkeresés céljából írtam ezt a kérdést csak a véleményetek érdekel. És bocsi, hogy ilyen hosszúra sikeredett. :)

2016. jún. 25. 20:46
1 2
 11/19 anonim válasza:
Igen.
2016. jún. 25. 21:49
 12/19 anonim ***** válasza:
Nagyon gyerekesnek tűnsz,ràadàsul 177 cm,ami egy lànynàl nagyon gàz.
2016. jún. 25. 22:21
 13/19 A kérdező kommentje:
Erős arccsont alatt azt értem, hogy szépen lehet látni az arccsontom és nem pedig pufók arcom van. Próbáltam viccesebben leírni magam és ahogy látom ez valakiknek nem nagyon jön be. :) Sebaj! És 177 cm,76 kg alatt pedig azt értem, hogy igen annyi kg vagyok viszont eloszlik rajtam a magasságom miatt. Lehet, hogy gyerekes vagyok és ez nem is gond szerintem. Nem kell full komolynak lenni mint egy zombi az egész életedben. :) Egyébként meg páran kérdeztétek..nemrég múltam 20. ;)
2016. jún. 25. 22:22
 14/19 A kérdező kommentje:
És nem mondtam, hogy a lánynak soha nem lesz pasija. Lehet, hogy valamikor rátalál az igazira, de ő most per pillanat úgy érzi, hogy semmi esélye egyetlen férfinál sem mivel eddig sem nagyon érdeklődtek iránta. Lehet, hogy azért mert szolidan öltözködik, nem nyomja ki a fekenét az utcán, nem hord 25 kiló sminket, nincsenek plasztikázott mellei amik nagyobbak mint két megtermett görögdinnye és nem teszi szét a lábát minden "jöttmentnek" :)
2016. jún. 25. 22:28
 15/19 anonim ***** válasza:

"és nem teszi szét a lábát minden "jöttmentnek" :)"

Eddig még nem jöttmentnek sem tette szét :) A vallásosak pedig szeribtem szexuális szempontból fadarabok :)

2016. jún. 26. 00:06
 16/19 anonim ***** válasza:
Szia. Hát a külsőt nem tudod úgy leirni hogy arra így megmondjam, de a belső az nekem bejönne. Ha küldesz képet akar priviben megmondom tetszene e vagy ha nem akkor hogy konkrétan mi nem. :) 21F
2016. jún. 26. 00:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Nagyon tudnék örülni egy ilyen barátnőnek ^^
2016. jún. 26. 09:43
 18/19 anonim ***** válasza:
akarsz dugni?igérem semmi másra nem foglak használni :D
2016. jún. 26. 10:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Az, hogy egyesszám harmadik személyben írsz magadról mindent elárul. :D Messziről kerülöm az ilyen embereket, tipikus energiavámpírok, idegesítő, kis csitrik. Oké, lehet valaki gyerekes, aranyos tud lenni egy lány nagyon, de te nem ezt képviseled, inkább az ember agyára mész ezzel az okoskodással meg a fennkölt stílusoddal.
2016. jún. 27. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!