Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, lányok összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok összejönnétek olyan fiúval aki a nemi egyenlőség pártján áll, talán femininnek is mondható?

Figyelt kérdés

2016. jún. 23. 15:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Az, hogy a nemi egyenlőség pártján áll, abszolút szimpatikus! Látszik számomra belőle, hogy empatikus, intelligens, ami fontos. Az, hogy összejönnék-e feminin férfivel, attól függne, hogy ez miben nyilvánul meg és milyen fokon. Ha nőiesen néz ki, akkor valószínűleg nem, mert nem tudnék vonzódni hozzá. Ha nőiesen viselkedik, akkor attól függ, hogy mennyire és konkrétan hogyan, de sok esetben nem lenne számomra gond. Van például egy férfi ismerősöm, akit femininnek is lehet mondani, de csak azért, mert néha picit jobban gesztikulál (nem annyira "férfias", de azért nem vészes), eléggé ad magára, a külsejére, illatára, a mozgása néha nem annyira férfias. Én ennek ellenére iszonyat mód vonzódom hozzá, úgyhogy ez a "kategória" még nem lenne gond számomra. :)
2016. jún. 23. 17:22
 12/22 anonim ***** válasza:

Alapvetően nagyon örülnék egy ilyen fiúnak de azért az fontos, hogy mit jelent a feminim. Nekem mostanában tetszenek a picit izmosabb fiúk, de arcra, viselkedésre lehet lányosabb. Meg azért egészséges lelkületű legyen, ne félénk stb.

És pl. ne csak akkor legyen az egyenlőség híve amikor neki ebből előnye származik (pl segítenek neki fát vágni).

2016. jún. 23. 17:37
 13/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
2016. jún. 23. 18:13
 14/22 anonim ***** válasza:

Én a nemi egyenlőség pártján vagyok, de ez nem igazán azt jelenti nálam, mint a kérdezőnél.

De szerintem amúgy ez senkinek nem szempont.

2016. jún. 23. 18:18
 15/22 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Hát az kimondottan nem hátrány, ha egy férfi az egyenjogúság pártján áll.

Sok kapcsolat csődöl be azért, mert előbb utóbb az idillbe belerondít, ha a nő magasabb, karrieristább, jobban kereső, erősebb, vagy jobb bármi olyan területen, ahol ezt a férfitől várják el. Legalább ezzel nem lesz gond.

2016. jún. 24. 01:44
 16/22 anonim ***** válasza:
38%
# 11-es -Hát téged is lenyelhetett volna a nagymellű anyád... (.)
2016. jún. 24. 08:21
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon úgy hangzik a mondat, mintha teljesen összekevernéd a két dolgot.

Egyébkén csak feminista férfivel jönnék össze.

2016. jún. 24. 15:20
 18/22 A kérdező kommentje:
Nem, semmiképp sem keverem a kettőt. Lehet úgy hangzik a mondat de akkor most már tényleg kijelenteném hogy külön értendő, nincs köze egymáshoz a két kifejezésnek.
2016. jún. 24. 17:19
 19/22 anonim ***** válasza:
#20 -Hát az ebben az esetben is neked xar baki...
2016. jún. 24. 17:46
 20/22 A kérdező kommentje:

Ne menjen már át ilyen irányba a "beszélgetés".

Lányok véleményére voltam kíváncsi, esetleg kedves üzenetekre de nem erre hogy azon vitázzanak hogy kinek az anyja nyelje le a másikat.

2016. jún. 24. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!