Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok összejönnétek olyan fiúval aki a nemi egyenlőség pártján áll, talán femininnek is mondható?
Alapvetően nagyon örülnék egy ilyen fiúnak de azért az fontos, hogy mit jelent a feminim. Nekem mostanában tetszenek a picit izmosabb fiúk, de arcra, viselkedésre lehet lányosabb. Meg azért egészséges lelkületű legyen, ne félénk stb.
És pl. ne csak akkor legyen az egyenlőség híve amikor neki ebből előnye származik (pl segítenek neki fát vágni).
Én a nemi egyenlőség pártján vagyok, de ez nem igazán azt jelenti nálam, mint a kérdezőnél.
De szerintem amúgy ez senkinek nem szempont.
Hát az kimondottan nem hátrány, ha egy férfi az egyenjogúság pártján áll.
Sok kapcsolat csődöl be azért, mert előbb utóbb az idillbe belerondít, ha a nő magasabb, karrieristább, jobban kereső, erősebb, vagy jobb bármi olyan területen, ahol ezt a férfitől várják el. Legalább ezzel nem lesz gond.
Nagyon úgy hangzik a mondat, mintha teljesen összekevernéd a két dolgot.
Egyébkén csak feminista férfivel jönnék össze.
Ne menjen már át ilyen irányba a "beszélgetés".
Lányok véleményére voltam kíváncsi, esetleg kedves üzenetekre de nem erre hogy azon vitázzanak hogy kinek az anyja nyelje le a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!