Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nálatok milyen korú férfiak jöhetnek számításba? (tól-ig)
20-30
11-es: Utasítottam már vissza olyan pasit, aki nagyon bejött, mindössze azért, mert "öreg" volt hozzám. Nem véletlen a korhatár, nem tudnám olyannal elképzelni, akivel más életszakaszban vagyunk.
25/N
Nekem is szigorú a korhatár. 1-2 év különbség fel vagy le még talán beleférne, ha nagyon olyan az illető, de annál több nem. 2-8 év a férfi javára nekem kell, ha nagyon érett, már korán kezdett dolgozni, stb., akkor velem egyidős belefér, de fiatalabb nem jelenleg. Majd 5-6 év múlva, amikor legtöbbeknek már lesz valami célja az életben és kibulizták maguk, akkor ez változni fog.
10 évnél idősebb férfi meg már csak azért sem kell, mert mi lesz, ha idősebbek leszünk? Nekem még csomó mindenre lesz energiám, aktív leszek, ő meg nem... Hát, ez nekem nem kell.
Sok mindenből leadok, ha kell, de a kor az, amiből nem.
Nyilván mindenki ír egy tól-ig verziót, de azt könnyen felülírhatja 1-2 dolog...:)
Ettől független én az idősebb pasikat preferálom (nem 1x fáztam rá a fiatalabbakkal), szerintem ha egy olyan 4-5 évvel idősebb tőlem, akkor talán "agyilag" is egy szinten lennénk, tisztelet a kivételnek, senkit nem akarok ezzel megbántani, csak hát személyes tapasztalatom alapján így érzek perpill. Viszont engem a 10-15 év sem zavar, persze a férfi javára. Amúgy is jobban szót értek az idősebbekkel.
Szóval kb olyan 26-tól 36-ig.
22L
20-40
n 30
amikor idősebb férfiba szerettem bele, akkor meggyőződésem volt, hogy a velem egyidősek még nem is férfiak. most, hogy fiatalabb férfiba vagyok szerelmes, úgy érzem, a korombeliek már túl fásultak és cinikusak.
ami persze nem igaz teljesen és mindenkire.
osztom a másik válaszoló véleményét: amit az élet hoz. nem a korra figyelek.
Nem nagyon érdekel a kor. Jó nyilván van határ,pl 20nál ne legyen fiatalabb,meg 40nél ne legyen időssebb.
Én 18voltam,a párom meg 30,teljesen jó volt a kapcsolatunk. Külső okok miatt lett vége.
Régebben az idősebb pasík érdekeltek. 2párom is harmincas volt.
Nem tudtam volna elkébzelni magam fiatalabbal. Most 24vagyok a párom 21 és imádom ,jó vele minden téren.
H valaki megszeret valakit a kor nem akadálly sztm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!