Kezdőoldal » Ezotéria » UFO észlelések » A földönkívüliek Szerintetek...

A földönkívüliek Szerintetek is számításba jöhetnek egy hazánkban eltünt embernél?

Figyelt kérdés

Nos a történet röviden: 1983-ban nagybátyám eltünt autóstól. Emlékszem rá, én akkor voltam 13 éves.

Tehát abban az évben március elején, már nem tudom hanyadikán, estefelé olyan 6 körül ment el otthonról autóval hogy az egyik sörözőben találkozzon egy munkatársával, de nem érkezett meg és azóta senki nem tud róla semmit.

A rendőrség nyomozott, kereste, külföldön is, de semmi. Érdekes hogy az autót sem találták meg pedig annak rendszáma van, de sehol sem találkoztak az autóval sem évek múlva sem.

Több verzió is szóba került. Kiszökött külföldre, az autót pedig eladta alkatrésznek. De minek ment volna, sosem voltak ilyen ambíciói. Oké, családja nem volt, egyedül élt, de volt saját lakása, autója, jó munkája.

Aztán hogy elrabolták, de minek, csak az autójáért? Egy akkori mértékkel sem értékes 13 éves Skodáért?

Vagy ő maga akart eltünni, új életet kezdeni itthon, ezért nem találták meg külföldön sem. Mi értelme lett volna ez egy egyszerű, hétköznapi fiatalembernek, hisz előtte a jövő.

Szóval a 90-es évek végén amikor jött az ufo meg földönkívüli láz, felmerült ez is. Bár én nem hiszek ebben, de mégis ma már ennek is látom az esélyét.

Ti mit gondoltok erről?

2015. jan. 12. 09:09
 1/7 Spilerke ***** válasza:
81%
Már elnézést, hogy ilyet feltételezek, de a mai az is elképzelhető, hogy valaki eltette láb alól az autót pedig szétszedték eladták, esetileg vízbe dobták, vagy ahogy mondod új életet kezdet stb. Igazából sok minden elképzelhető, de ez az ufós dolog egy hülyeség valódi létező dolgokban kell gondolkozni.
2015. jan. 12. 09:28
 2/7 Spilerke ***** válasza:
55%
Most nézem, hogy a mai "világ" szó már lemaradt :D
2015. jan. 12. 09:52
 3/7 anonim ***** válasza:
63%

Spilerkének igaza van.

Ne tereld az emberekről a felelősséget.

2015. jan. 12. 11:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Túl sok krimit nèzel, ez nem az CSI, hogy a föld alól is előkerìtenek. Lecsapnak, elásnak, a büdös èletbe többet meg nem talál senki. A kocsit meg feldarabolod vagy amit akarsz vele. A valóságban simán el lehet tüntetni valakit nyom nèlkül.
2015. jan. 12. 13:18
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem meg kéne újra nézni az anyagot a rendőrségen. lehet hogy lehetne vele valamit kezdeni
2015. jan. 12. 13:21
 6/7 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

CSI, #5 döglöt akták

Túl sok a tv:D

Ufo...

Hány ezren eltünek mindég? Nem mind ufo viszi el...

2015. jan. 12. 14:16
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ennyi ember tünt el! Keresik őket

2015. jan. 13. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!