Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik nektek ez a szöveg?
Before I fell in love with you my mind was a pure place
Now it makes me feel so alive to do something dangerous
Since that time darkness gives me the light
My body needs to be held tight, it makes my mind wide
Before I fell in love with you I could never show this kinda feelings
Now I'm like a pervert, acting absent-minded, and it's serious
Since that time madness rules my world
My thirst needs to be earesed with being a bad girl
I could desribe my head like a ringing alarm-clock
I'm a little girl who looks around in a princess dress stock
I'm lookin' at all the magic that this world has
And it's so much fun that it's all in my head
All in my head
Miért lettem lepontozva, mert nem tudok angolul? Manapság már emberszámba sem veszik azt, aki nem beszél angolul?
Mindenki olyan természetesen veszi, mintha egyértelmű lenne, hogy mindenki beszéli ezt a nyelvet, de képzeljétek, az általános iskolákban még mindig tanítanak németet is, és aki 5 évig németet tanult, nem fog hirtelen átváltani angolra, mert a középiskolában automatikusan szintén a németet tanítják majd neki. Nyelv tanfolyamra meg nincs pénzem...hát bocsásson már meg a világ, hogy németül tudok...pff
#12:
a pontozás eredetileg a válasz hasznosságát jelzi, sokan meg like-dislike-ként használják, de mind1...
a válaszod tényleg haszontalan, ha úgy nézzük, valószínűleg ezért pontozták le...nem hiszem, hogy a nyelv tudás ismerete volt a probléma, hanem a válaszban nem volt "válasz a kérdésre"...
Akik lepontoznak állandóan azok inkább sportot űznek, szóval lehet csak végig szaladt és nyomta a piros kezet, ahogy szokta...
És hiába kérdezed meg, általában nem érkezik válasz rá, válaszolni nem képesek :D én csak leírtam mit gondolok, de nem én pontoztalak le :)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!