Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Volt már, hogy csak később jöttetek rá, hogy kell nektek a nő?
Épp egy olyan helyzetbe kerültem, ami nagyon fáj. Megismerkedtem egy férfival és megbeszéltük, hogy ez egy szexkapcsolat lesz. Én nem akartam többet... Viszont lehet észrevette, hogy többet érzek már, mivel tapadtam, írtam neki (szinte csak én), akartam, kapartam, hogy találkozzunk.
Utóbbi időben egy két szavas válaszokat ír.
Hetente egyszer találkozunk kb. 2 hónapja megy... Most elhatároztam, hogy nem keresem. Tudom, hogy nem kellenék neki, de ha talán így már nehezebben kapna meg (ha keres egyáltalán...), akkor lenne esetleg esélyem? Megfordulhat a kocka nála még? :(
24n 30f
"Valószínű, hogy bekategorizált...ebből kell nekem kilépni. A kérdés, hogy hogyan... Nehéz helyzet. Nehéz abbahagyni a megoldás utáni kutakodást."
Meg kell szakítani a szexelést. Megmondod neki, hogy bocs, de te többet akarsz, és ezt így nem folytatod. És nem keresed. Ha ő keres, randizzatok, járjatok el szórakozni, de semmi szex. Ha lefekszel vele, visszakerülsz a szexkapcsolatba. Udvaroltass magadnak újra, ha akar valamit küzdjön, várasd pár hónapig. Alapjaitól kellene újraépíteni a kapcsolatot.
Csak az a baj, hogy nem lesz benne partner. Ugyanis egy férfit már nem érdekelsz, ha megkapott. Előtte kell megismerni egymást, hogy a személyiségedbe is beleszeressen, mire az ágyig juttok. Mivel ő menekül tőled, jelzi, hogy nem érdekled.
Ha keres is, el fog maradni, ha nem lesz szex.
Másik lehetőség, ha keresel valaki mást, randizgatsz másokkal, és megpróbálod féltékennyé tenni. De még akkor se ugorj ágyba vele. Ez még működhet, de kicsi az esélye. Jobb lenne, ha feladnád.
Amivel biztos, hogy nem szerzed vissza, az a szexelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!