Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek ez nem kiábrándító?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez nem kiábrándító?

Figyelt kérdés
Amikor megtudod, hogy az elődöd egy tök alja ember volt. Ez annyira gáz szerintem. Olyan mintha a párodnak mindegy lenne kivel van. Ezzel téged is leértékel. Baromi kiábrándító tud lenni szerintem.
2016. jún. 21. 14:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
nem kiábrándito,viszont valamire figyelmeztető jel. de sok oka lehet, vagy szimplán naiv, hiszékeny volt a párod vagy tényleg nem volt a helyén neki sem az értékrendjeés nem zavarta , hogy gáz az illető .stb. sőt még az is lehet, extrém esetben, hogy a párod kamuzik vagy leglaábbis kiszinezi a valoságot mert mondjuk dühös az exére (és a lelke mélyén magára is , hogy vele volt). láttam már meredek dolgokat, hogy miket kamuznak össze öntudatlanul az emberek az exükről, sztem ilyenkor beindul a gyűlületközpont az agyukban és zsigerből csinálják. szoval sok oka lehet. de jol gondolod, ez figyelmezetető jel, kérdés, hogy miért volt az illetővel, ezt kell megtudnod és levonni a következtetéseket. és igen, a párod sem tökéletes ember, de senki sem az..
2016. jún. 21. 15:11
 12/21 A kérdező kommentje:
11, "szerencsére" nem a páromról van szó. ismerkedtem egy nővel és ismerkedés alatt derült ki hogy a párja (félig még vele volt) egy szerencsejáték függő ... alak. tökre elvette a kedvem a további ismerkedéstől, pedig a nő normális volt szerintem.
2016. jún. 21. 15:14
 13/21 anonim ***** válasza:
Abban megegyezhetünk, hogy nem értünk egyet. :D És ez tök jó :D
2016. jún. 21. 15:21
 14/21 A kérdező kommentje:

13, persze. nincs harag. :) egyébként is úgy látom "ti" vagytok többen. nincs ezzel baj.

De pl a nőket nem zavarná, ha megtudná hogy a párjuk előttük egy drogos prostival volt x évig? Tényleg nem számít?

2016. jún. 21. 15:23
 15/21 Noblesse Oblige ***** válasza:

Nem mondom, hogy nem számít semmilyen szinten, de nem ez a mérvadó. Letehet ő is fiatal, szerelmes és hülye. Nem egyedüli kiváltság. Most viszont velem van, és attól nem vagyok értéktelen, hogy előttem milyen női voltak.

Ha most a zsebedben 20 eurós bankjegy van attól értéktelenebb lesz, mert előtte csak 1 euró volt nálad? Ez kb. nekem ilyen szintű kérdés.

Engem a párom megbecsül, szeret, őszinte velem, akkor mit kívánhatok még? Lehet, hogy drogos prosti nélkül ő sem lenne az aki, nem tudná az én nagyszerűségemet értékelni.

Lányismerősöm is mindig a bulis, parti lelke pasikra bukott, aztán összejött egyel, végén hülyítette, megcsalt. Aztán utána már a visszafogott fiúkat is észre tudta venni, és a férje is végül is ilyen ember lett.

É csak azt mondom, hogy túlságosan is egyszerűen látod ezt a kérdést, pedig szerintem ennél jóval komplexebb.

2016. jún. 21. 15:30
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom, engem az ex sose érdekelt. Persze számít valamit, hogy kivel volt együtt, mert hozhatja onnan a komplexusait stb. de nálam nem kizáró ok, hogy pl egy szerencsejátékossal volt együtt.
2016. jún. 21. 15:35
 17/21 anonim ***** válasza:

Máshol már kifejtettem, de itt is elmondom, hogy az ember az évekkel sokat változik, fejlődik, tanul. Már aki szükségét érzi. Igen, van, aki csökönyös és nem változik, a jelleme és kb. ugyanolyanok hatvan évesen is, mint tíz évesen is. De én nem ebből indulok ki, amikor megismerek valakit. Úgyhogy senkit nem vagyok hajlandó megbélyegezni a rossz döntéseiért.

Ha te igen, kérdező, az a te dolgod. Az a lány majd talál magának olyat, aki nem így tesz és mindenki boldog.

2016. jún. 21. 15:56
 18/21 anonim ***** válasza:

A szerelem vak!* Amikor fülig beleszerelmesedsz valakibe, akkor sok minden mas fenyben tünik fel, mint, amikor eloszlik a rozsaszin köd. Masik meg, hogy elöfordulhat, hogy csak apracskan mutatkozik meg, hogy a masik ember valojaban milyen vagy eppen ellenkezöleg remenykedsz benne, hogy szerelmetek erösebb es kepes vagy segiteni parodon, hogy megvaltoztasson... vagy egyszerüen csak hiszel az igergeteseknek. Ezzel voltam mar en is ugy. Ennek ellenere sem banom, hogy en nem azok köze az emberek köze tartozok, akik kepesek rajcionalisan befolyasolni erzelmeiket. Valamint mostani baratnömet, aki fantasztikus es 5 ev utan sem fedeltem fel benne alattomos vagy kiabrandito tulajdonsagot, is sokkal jobban tudom ertekelni, mintha eddig csak tökeletes baratnöim lettek volna.

*Irasom közhelymegjelenitest tartalmaz

2016. jún. 21. 17:17
 19/21 A kérdező kommentje:

17, ki beszélt megbélyegzésről? egyszerűen csak számomra kiábrándító, ha az elődöm pl egy drogos. ezek szerint téged nem zavarna, ha a pasid előtted 5 évet egy prostival élt.

elfogadom ezt is.

2016. jún. 21. 17:22
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem, nem zavarna, ha olyan ember lenne MOST, akivel szívesen lennék együtt.
2016. jún. 21. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!