Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezekután gondolhatom azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezekután gondolhatom azt, hogy nem tetszik neki a mellem?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy kis mellem van.

A páromnak ettől függetlenük tetszik, legalábbis én úgy érzékeltem.

Amikor otthon vagyok és hajlongok akkor néha eléggé belátni a kis melleimhez. Ha neadjisten ilyesmi felsőt veszek fel és ha lehajolok belátni, akkor is ügyelek rá hogy ne lássa meg senki és takargatom, húzogatom a felsőm.

Jah és nem a dekoltált nagy kivágású felsőkre kell gondolni, azt nem is hordanék emiatt. Ezek sima bő pólók csakhát lehajolva a nyakánál belátni.

Múltkor valahol voltunk de senki sem latott ezért amikor lehajoltam nem kaptam rögtön a pólóm nyakához mert tudtam hogy csak ő lát de képzelgett hogy bárki megláthat és ezt szólta: "miért nem figyelsz oda jobban, ennyire jónak tartod a melled?"

Azóta eléggé el vagyok keseredve és bebeszéltem magamnak hogy biztosan emiatt ritka a szex köztünk stb, hiába akarnám gyakran, lehet hogy emiatt nem tekint úgy rám stb...

Amúgy vékony vagyok (túlzottan is) de mindenki dícsér, a párom a kis formas fenekem imádja de mostanában nem is dícsér csak piszkal hogy fogytam 2-3 kg-t ami rajtam azonnal meglátszik az alkatom miatz (napi szinten bánt ezzel)...

Annyira rossz hogy folyton bánt a külsőm miatt és cseppet sem dícsér már miközben más biztosan odalenne értem... de nekem nem mástól kell dícséret és nem más kell.

A szex is ritkább.

Lehet hogy emiatt nem tekint rám úgy egyben nőként és csúnyának tartja a mellem? Alig akarom elhinni...

2016. jún. 21. 14:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Most nem azt várta a kérdező, hogy azt mondja nagy, hanem hogy megfelelőnek tartja. Vannak, akik a pici ciciket szeretik. De nincs baj, ha a párja nem, viszont megjegyzéseket tenni rá (nem a méretére, hanem az értékére )pofátlanság. Én megmondtam volna, hogy szerintem jó a mellem, ha neki nem felel meg, majd más értékeli.

Egyébként véletlen dologért így beszólni taplóság, megalázott téged, én elgondolkoznék a kapcsolaton. Nem azért, mert a nagy ciciket szereti, hanem mert ilyen stílusban adja elő. Egy minimum visszakérdezés kellett volna, "miért, szerinted nem jó?"

Egyébként nekem is pici melleim vannak, én szeretem őket:) apró, kerek, szabályos. Jó sok lányt láttam már melltartó nélkül, annyi minden lehet csúnya egy mellen, a nagy bimbóudvartól a hosszú mellbimbón át a lógó ciciken egészen a csőmellig, hogy iszonyú szerencsésnek érzem magam, hogy az enyémnek csak a mérete nem ideális.

2016. jún. 21. 15:27
 12/15 anonim ***** válasza:
Ezek után én azt gondolnám, hogy egy ritka bunkóval vagyok együtt. Ha kicsit több lenne az önbizalmad, szóba se állnál vele.
2016. jún. 21. 16:01
 13/15 A kérdező kommentje:

Azért egy több éves kapcsolatot nem dob el rögtön az ember.

Persze akkor szenvedjek, értem én, de ilyenkor még egy kicsit reménykedik az ember.

2016. jún. 21. 17:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy dobj el egy több éves kapcsolatot, hanem azt, hogyha több önbizalmad lenne, nem lenne több éves kapcsolatod ezzel a fickóval.
2016. jún. 21. 17:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne eldobni? Ha nem érzed jól magad benne, akkor csak szenvedés és pazarlod az idődet. Szex is ritka azt írtad, nem véletlen, de mi nem látunk bele, csak azt írták a többiek is, hogy érdemes átgondolni.
2016. jún. 22. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!