Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekután gondolhatom azt, hogy nem tetszik neki a mellem?
Szóval az a helyzet, hogy kis mellem van.
A páromnak ettől függetlenük tetszik, legalábbis én úgy érzékeltem.
Amikor otthon vagyok és hajlongok akkor néha eléggé belátni a kis melleimhez. Ha neadjisten ilyesmi felsőt veszek fel és ha lehajolok belátni, akkor is ügyelek rá hogy ne lássa meg senki és takargatom, húzogatom a felsőm.
Jah és nem a dekoltált nagy kivágású felsőkre kell gondolni, azt nem is hordanék emiatt. Ezek sima bő pólók csakhát lehajolva a nyakánál belátni.
Múltkor valahol voltunk de senki sem latott ezért amikor lehajoltam nem kaptam rögtön a pólóm nyakához mert tudtam hogy csak ő lát de képzelgett hogy bárki megláthat és ezt szólta: "miért nem figyelsz oda jobban, ennyire jónak tartod a melled?"
Azóta eléggé el vagyok keseredve és bebeszéltem magamnak hogy biztosan emiatt ritka a szex köztünk stb, hiába akarnám gyakran, lehet hogy emiatt nem tekint úgy rám stb...
Amúgy vékony vagyok (túlzottan is) de mindenki dícsér, a párom a kis formas fenekem imádja de mostanában nem is dícsér csak piszkal hogy fogytam 2-3 kg-t ami rajtam azonnal meglátszik az alkatom miatz (napi szinten bánt ezzel)...
Annyira rossz hogy folyton bánt a külsőm miatt és cseppet sem dícsér már miközben más biztosan odalenne értem... de nekem nem mástól kell dícséret és nem más kell.
A szex is ritkább.
Lehet hogy emiatt nem tekint rám úgy egyben nőként és csúnyának tartja a mellem? Alig akarom elhinni...
szerintem igazából csak nem akarta, hogy meglássa valaki, akkor ott.
a többiét átérzem, csak engem dagadtoz, (53 kiló vagyok,mondjuk formásabb lehetnék) dicsérni nem szokott sosem.
6-os, akit szeretünk azt nem bántjuk és degradáljuk, nem romboljuk az önbizalmát és nem gúnyolódunk rajta stb.
Ezt neked tényleg mondani kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!