Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek nem tudják hogy ha valaki lefekszik egy másik emberrel akkor az összes előző partnerével is lefekszik?
Ez a kérdés egy óriási baromság. Már miért feküdnék le a csajom előző pasijaival. Nem vagyok homokos. Én a csajomat érzem, amiokor beteszem, nem pedig a korábbi partnereit.
Fordítva pedig szintén nem értem, hogy a csajomnak mi köze lehetne az előző barátnőimhez, mivel utánuk már mindent lemostam magamról, tehát nyomuk sem marat.
nem is azt mondtam h mkinek nemi betegsége volt... de pl az AIDS is így terjed, csak h egy egyszerű példát mondjak. mondjuk a bnőd vmelyik pasija AIDS-es volt, utána a bnőd lefekszik veled, lehet h te is AIDS-es elszel. utána te lefekszel mással, akinek semmi köze nem volt az AIDS-es pasihoz, mégis beteg lett.
PERSZE EZZEL NEM AZT MONDOM, H MKI AIDS-ES CSUPÁN ÍGY PRÓBÁLOM BEMUTATNI H H GONDOLHATTA A KÉRDEZŐ.
mellesleg erre a dologra nekünk felvilágosító órán hívták fel a figyelmünket.
Az emberek nem tudják hogy ha valaki lefekszik egy másik emberrel akkor az összes előző partnerével is lefekszik?
Szóval, ha lefekszek egy nővel, akinek előttem mondjuk volt 5 szexuális kapcsolata vagy komoly barátja akkor szerinted "elméletileg" lefeküdtem az előző 5 fiúval is azáltal, hogy ott jártam ahol előttem még másik 5 ember is járt?
Véleményed szerint megszentségtelenített testtel háltam, amikor hozzá értem egy mások által már hált nővel?
Ez hülyeség ember! Azért értem mire akarsz kilyukadni, de akkor is hülyeség. Ilyen alapon ne csókolózzál senkivel sem, mert olyan ember nem nagyon van aki még sose smárolt, hacsak nem 9 éves. Ne nézzél senkire sem, mert kitudja előtted hányan néztek rá vagy ne legyél szerelmes senkibe sem hiszen előtted ki tudja hány emberbe volt szerelmes és belé hányan voltak szerelmesek és gondolom nem szeretnél az előző szerelmeibe is szerelmes lenni nem igaz?
Hogy mik vannak, megáll az eszem.
tudom h h terjed az aids meg a hiv, mondom, h ez csak egy példa volt! csak felvilágosító órán ezzel a témával kapcs.ban mondták h "ha lefekszel vkivel, lefekszel az összes korábbi partnerével"
nem állt módomban senkivel vitatkozni, csak felhoztam egy példát.
"nem állt módomban senkivel vitatkozni"
hahaha ha nem értesz egy kifejezést, ne használd! :D:D:D Mi az h nem állt módodban vitatkozni? Megnémultál? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!