Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális dolog, hogy a párom azt kéri dobjam ki a virágot, amit még az exemtől kaptam?

Figyelt kérdés

Van egy orchideám, és mikor a párom megtudta, hogy ezt még az exemtől kaptam, azt mondta dobjam ki. Pedig tudja mennyire szeretem a virágokat, főleg az orchideákat, van is egy csomó, de akkor sem akarom kidobni, csak mert az exemtől van. Holnap találkozunk, azt mondta, hogy addig dobjam ki, inkább vesz nekem 20 másikat, bár már szerinte úgyis olyan a lakásom, mint egy dzsungel. És nem érti meg, hogy nekem minden egyes virágom nagyon fontos, és nem mert ez az exeimtől kaptam, hanem mert ők is ugyan olyan élőlények, és meghálálják a törődést, gondoskodást.

Szerintetek jogos a kérése? Ti mit tennétek?

2016. jún. 19. 16:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Add oda húgodnak, ő vegyen neked helyette másikat, amikor meg elfelejti az egészet, akkor meg visszahozod a lakásba, úgyse veszi észre, hogy ugyanaz :P
2016. jún. 19. 19:20
 22/23 anonim ***** válasza:

Tedd át egy másik cserépbe, helyezd a lakás más pontjára, és mondd, hogy elajándékoztad... A legtöbb férfinek általában minden virág egyforma.

Szerintem egyébként nincs joga ilyesmit kérni. Ha egy használati tárgyról lenne szó,akko beszélhetnénk róla, de egy élőlény esetében nem...

2016. jún. 19. 20:55
 23/23 anonim ***** válasza:
Még egy használati tárgynál sem jogos, ha azon nincs semmi személyes privát csak a két személyre utaló jelzés (pl. közös fotós bögre). :-)
2016. jún. 19. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!