Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Ti örülnétek egy ilyen ajándéknak?
Csak azok válaszát várom akik tudnak normálisan válaszolni, a "ez ízléstelen" és egyéb abból adódó rosszindulatúságot hogy nincs senkijük nem kérek.
1:
2:
Az első miből van? Csak kíváncsi vagyok, hogy igazi-e?
Amúgy a növényeket szeretem, a vágott virágot viszont nem. De általában kisebbségben vagyok ezzel a véleménnyel, sok lány szereti.
Ez a "par ezer forint" valakinek nagy kiadas, kicsit nagykepunek tartom ezt a megjegyzest.
Lenyegre terve, egyetertek az elottem szolokkal, akik szerint ebbol a penzbol ertelmesebb es hasznosabb ajandeknak jobban orulnék, ez kb tenyleg arra jo hogy feszbukon vagizzanak vele a lanyok akiknek ez szamit:)
Szoval kérdés, hogy az adott lány milyen beállítottságú..
nekem a második képen a kocsi tetszik
szerintem azt add neki a gazt meg dobd ki
:DDD
Ezzel tényleg csak a közösségi oldalak által agymosott csitriknek lehet tenni a szépet, mert hát ez a menő.
Ha már ajándékot akar adni a párom, az legyen valami személyes, ez olyan sablonos. A rózsa, vágott virág és eleve az értelmetlen vackok nem tudnak lázba hozni. Meg egyetlen szál, megfelelő helyzetben és időben átadott rózsa sokkal többet érne nálam.
De arra tekintettel, hogy 100% nem az én párom vagy... szerintem mindegy a véleményem. :D Ha a nőd ennek örülne, akkor oké, a ti dolgotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!