Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert azt kritizaljak, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert azt kritizaljak, aki nem is csunya?

Figyelt kérdés
Fiatal lany vagyok,szep az arcom,nem vagyok egyaltalan kover. Az alakom formas,van rajtam izom is,hosszu karjaim es labaim vannak. Háj szinte semmi. Igenyes vagyok. A legtobb ferfinak tetszek,csinosnak szoktak talalni,viszont elofordul,hogy oreg esvagy nagyon ronda ferfiak minden aprosaggal megkritizalnak. Lekovereznek,vagy akarmi. Ez most egyfajta egonoveles nekik,vagy mi? Mert en nem vagyok senkivel lekezelo,foleg kulso miatt... csak ilyenkor megy fel bennem a pumpa,ha minden ok nelkul ronda dolgokat mondanak ram,foleg ugy hogy nincs is rajtam olyan hu de csunya dolog....
2016. jún. 17. 23:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
a nők nagy része úgy működik hogyha egy olyan pasi kritizálja őket aki tetszik nekik akkor "full bedobják" magukat hogy bebizonyítsák az ellenkezőjét....neked nem jönnek be személy szerint ezek a pasik(lehet a legközelebbi bunkó bejön majd) ezért alakult ki ez az abszurd helyzet hogy nem érted mi ez az egész... máskülönben azt kérdeznéd:"miként bizonyíthatom be ezeknek az oltári szexisteneknek hogy nem vagyok ám én csúnya meg rossz hanem sokat érek én, csak legyenek hajlandóak megismerni .."
2016. jún. 18. 01:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Dominika?
2016. jún. 18. 02:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindig lesz aki szerint ronda vagy. Palvin Barbara is sok ember szerint szep, sok ember szerint meg ronda. Szerintem olyan feje van mint Darth Vadernek, egyaltalan nem szep. Fogadd el hogy egyesenek soha nem fogsz tetszeni. Hogy miert kritizalnak azt csak ok tudjak.
2016. jún. 18. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!