Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erre mi lehet a magyarázat?
Figyelt kérdés
Van egy fiú ismerősöm. Nagyon laza gyerek, dolgoztam is vele. Úgy fogalmaznék, hogy egy igazi semmitérő ember. Naponta megiszik 2 liter energiaitalt picit olyan mintha be lenne drogozva folyton. Dolgozni nem szeret (a főnöke voltam), nem ért semmihez, nem érdekli semmi, mindenkinek beszólogat, mindenen röhög, egy egoista barom. Senkit nem szoktam így jellemezni de komolyan egy értelmes mondatot nem hallottam tőle soha. És neki már múltkor is egy normálisnak látszó szép barátnője volt de a mostanit ismerem is. Egy igazi tündér. Hogy lehet egy ilyen gyerekkel? Ennyire nem kell senkinek vagy erre van igény? Mondjuk az talán elgondolkodtató lehet még, hogy kb fél évente másik barátnője van.2016. jún. 17. 21:24
1/1 anonim válasza:
erre van igény.
a nők ezt szeretik:legyél hülye tahó,sz@rj a fejére és alázdmeg úton útfélen. ja ez legyen az alap stílus mert ha csak teszed az agyad? az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!