Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi erre a magyarázat? Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi erre a magyarázat? Ez valami férfidolog? L

Figyelt kérdés

Van egy barátom, immáron 2 éve ismerem. Nem ő az egyetlen fiúbarátom, szóval van összehasonlítási alapom. Egyikük sem csinálja azt, amit ő.

Tudni kell róla, hogy kapcsolatban él több éve. Mióta csak ismerem. A barátnőjével tervezi a jövőjét. Legalábbis anno ezt mesélte.

Elég fura az a kapcsolat, ami baráti köztünk. Elég zavaros, megoszló. Egyik pillanatban nagyon barátkozó, ami átcsap udvarlásba. Aztán az ellenkezője, olyan dolgokat csinál, amiket nem értek és néha rosszul is esnek, vagyis inkább dühít.

Többszöri alkalommal kifejtette, hogy ő, ha nem lenne senkije, nagyon szeretné velem. Fogalmazzunk úgy, mindig kinyilvánitja, vonzódik hozzám. Csak áll mellettem és spontán benyögi:"De szép idő van. Jaj amúgy ma is nagyon vonzó, szép vagy és nagyon izgató a közelséged." stb... Érzem is rajta, hogy beindul.

Viszont igazából sok mindenre kitért már. Azt is többször megkérdezte, hogy járnék-e vele, ha szingli lenne(?).

Fura dolgokra kíváncsi. A pasiügyeimre főként. Ha nem osztom meg vele, rákérdez 2-3x, hogy megtudjom valamit. És ezen belül a legintimebb részletekre is kíváncsi. Minden alkalommal rákérdez, hogy van e valakivel valami. Ha nincs, nem hiányzik e? És úgy néz rám közben a válaszra várva, mint az éhező egy darabka kenyérre. A hangja is akadozik, ideges lesz. Ahogy sok más mindent, ezt sem értem.

Van még 5 olyan barátom, mármint fiú, akikkel sok minden megbeszélek, olyan is akad köztük, akivel mindent, de ők nem viselkednek így.

Beszélgetés közben is fura. Van valami a "levegöben", amit én sem értek. Tudjátok, nézések, mozdulatok, amik nem logikusak. Ez részéről. Kb. két hete találkoztunk. Búcsúzásnál megpuszilt. Jóval előtte a kezét a derekamra rakta és úgy kezdte a :"Szia, most megyek, mert még dolgom van, majd beszélünk stb..." elköszönő szövegét.

Viszont mostanság úgy érzem, hogy bár próbálja tartani a jó kapcsolatot velem, vannak dolgok, amikről hazudik és tagadja. Emiatt volt, hogy a telefont se vettem fel neki.

Egyik pillanatban kedves, a másikban is, de más. Elég bizalmatlan ember, de nekem sok mindent elmond, főleg ha lelkileg mélyponton van, mert nem kap elég támogatást stb.

Egyszer olyasmit is mondott, hogy neki olyan nőre van szüksége, mint én, milyen jó is lenne velem. Persze eszébe jutattam, hogy van párja, s emiatt el is köszönt hirtelen.

Jó, biztos vannak olyan emberek, aki szerint ez normális, hisz férfi. Nekem e téren se tapasztalatom, se összehasonlítási alapom.

Ez nála mi?

Sok minden van, amit nem írtam bele, de nem bonyolítom tovább.

2016. márc. 19. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Így látatlanba nehéz megmondani, mi van, de szerintem kikacsintgat a kapcsolatából. Nyilván nem tökéletes neki, ha más nőknek udvarolgat.

Az is lehet, hogy már egy ideje fontolgatja, hogy szakít és most felméri, hogy ha megtenné, te összejönnél-e vele, mert gondolom, egyedül maradni semmiképp nem akar, különben már közölte volna a csajával, hogy valami nem oké.

2016. márc. 19. 23:04
 2/4 anonim ***** válasza:

Többet akarna, de nem biztos benne, hogy te is. Valószínűleg enyhe kapcsolatfüggősége van, illetve nem tud dönteni a párjáról. Valami már régen nincs rendben köztük, de még mindig jobb, mintha semmi nem lenne. Fél odadobni a biztosat a bizonytalanért.

A kérdés az, hogy te mit akarsz tőle? El tudnál képzelni többet?

Mikor emlékezteted rá, hogy barátnője van, azt elutasításként éli meg, azért menekül.

Ha nem akarsz többet, akkor nem kell tenned semmit igazából. Csak ne adj pozitív visszajelzéseket. Ha akarsz, akkor jelezd felé, hogy szeretnél többet, csak nem így, hogy mással van.

Egyébként mintha a saját páromról olvasnék, mi is ilyen baráti viszonyban voltunk, 5 évig. Én mindig legyintettem az ilyen megnyilvánulásaira, elvégre a nőjét már eljegyezni tervezte... Végül elmenekült tőlem, elutasításként élve meg a viselkedésem, beleugrott egy másik kapcsolatba, és kölcsönösen szenvedtünk egy évig, mire rájöttünk, hogy egymást keressük. Maradjunk annyiban, hogy egy brazil szappanopera semmi ahhoz az időszakhoz képest. :D

Úgyhogy tanulj a hibámból, és legyél biztos benne, hogy Te mit akarsz, és tarts is ki a döntésed mellett, bármi is az.

2016. márc. 20. 13:08
 3/4 A kérdező kommentje:
#2 Pontosan ezt csinálom én is, legyintek egyet. Nem mondom azt, hogy sosem gondoltam bele, mi lenne, ha mi együtt. Már csak azért is futott át ez az agyamon, mivel ő rákérdezett, mi a véleményem erről. Logikus, hogy a válaszadásnál elképzeltem a helyzetet. Az viszont nem tetszik, hogy így viselkedik. Igazából azt se tudom, hogy nála ez mi? Egyszerű szexuális vonzalom? Vagy más? Mikor rákérdezett, hogy mi lenne, ha mi ketten, vagy járnék e vele, pozitív választ kapott, azt, egy próbát megérne a dolog.
2016. márc. 20. 13:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Igazából jelen esetben valószínűleg kétesélyes a dolog. Benne van az is, hogyha engedsz, akkor "csak" megfektetne, de nem azért, mert szoknyavadász lenne vagy egyéb, hanem mert így alakul a dolog. Benne van a pakliban.

De az alapján, amit írtál, én azt gondolom, bőven akarna többet is. Ha úgy alakulna.

Persze nem ismerem a srácot, így ténylegesen csak a felszínt kapargatva tudok nyilatkozni az írásod alapján, közel sem biztos, hogy hasonló gondolkodású lenne, mint párom.

Mivel voltam hasonló szituban, én azt mondom, hogy légy határozott. Itt nem elég a legyintős "mostúgysemlehet" hozzáállás, meg a finom jelzések sem, hogy majd magától dönt, mert valószínűleg nem fog. Neki igazából ez most tök kényelmes. Kockázat nélkül flörtölget veled, ha valaki kérdőre vonná, őszintén mondhatná, hogy barátok vagytok, nem történt semmi.

Ha most lennék hasonló szituban, én elbeszélgetnék vele a kapcsolatáról - gyakran azért nem tudják, mit akarnak, mert magunknak se merik bevallani, hogy működik-e még a jelenlegi kapcsolatuk, ill. miért nem működik. Ezzel mindenképpen ellököd valamerre, az a sráctól függ, hogy a szakítás vagy a jelenlegi kapcsolata rendezése felé.

2016. márc. 21. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!