Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy pár hétvégén találkozik
csak?
Figyelt kérdés
Munka, iskola miatt pl. csak a hétvégéket tudják együtt tölteni, illetve egyéb ünnepekkor stb. amikor van több idő.
Ez idővel változhat összeköltözés alkalmával.
Szerintetek működősképes az ilyen kapcsolat?
2016. jún. 17. 21:10
1/8 anonim válasza:
Szerintem sok kapcsolat indul így vagy hasonlóan, nem látok benne különösebb problémát. :)
2016. jún. 17. 21:11
2/8 anonim válasza:
Persze,lehet működőképes.
Sokan vannak így és működnek.:-)
2016. jún. 17. 21:20
3/8 anonim válasza:
Persze, hogy működhet így is. Ez csak átmeneti, később, ha már egy helyen laktok/éltek, akkor nyilván több időt tudtok együtt tölteni. Lehet, hogy jobb is így, mint ha már az elejétől kezdve sokat lennétek együtt. Pl. az én barátomnak én vagyok az első kapcsolata, 2 éve vagyunk együtt, de az elején ritkábban tudtunk találkozni, vagyis együtt aludni stb., és aztán egyre többet, hetente 2-3 napot, most ebben az évben pedig már heti 5 napot vagyunk együtt. De ha az elejétől így ment volna, tuti besokallt volna, mert felborult volna teljesen az addigi megszokott dolgai, azt meg senki sem szereti. Szóval szerintem kitartás, mert tudod eső után van csak szivárvány :)
2016. jún. 17. 21:40
4/8 anonim válasza:
Mi is így működünk lassan egy éve. Nyilván jobb lenne, ha több időt töltetnénk együtt, de a másik oldalon meg egyikünk sem az a folyton egymáson lógós típus. Viszont működik a kapcsolatunk így is, hét vég felé már eléggé hiányzik a másik, de annál nagyobb az öröm.
2016. jún. 17. 21:45
5/8 anonim válasza:
nekem az exemmel volt így, 100 km re laktunk egymástól, és mindig hétvégente találkoztunk. Nálunk működött, megvoltak az előnyei és a hátrányai is, előny pl az érzés, amikor újra látjátok egymást, hátrány meg, hogy igazából kb annyit vagytok együtt, mint amúgy lennétek, de ugye "tömbökben" és hamar unalmas lehet már hogy 1-2 napja folyamatosan csak egymás mellett vagytok, na meg a búcsuzás pillanata sem egy jó érzés. Érdekes egyébként, hogy eleinte még kevésnek is tűnt, hogy csak hétvégente tudtunk találkozni, a végére viszont már volt amikor csak unalom volt minden héten egymáshoz fel lemenni :/ Ha csináltok programokat akkor jó, ne essetek abba a hibába mint én, hogy csak döglötök egész nap XD
Egyébként nem a hétvégi találkozások miatt szakítottunk.
2016. jún. 17. 21:57
6/8 anonim válasza:
Nincs semmi probléma, így tovább :)
2016. jún. 17. 22:52
7/8 anonim válasza:
Volt ilyen kapcsolatom, de én nem szerettem egyáltalán. Egy hétig nem találkozunk, akkor a hétvégém róla szól, mással nem tudok programokat csinálni mert nyilván két hetet meg nem akarok nélküle tölteni, tönkre mennek a barátságok, hét közben hiányzik, egyedül érzem magam, frusztrált leszek. Nem volt nekem való. A jelenlegi kapcsolatom ideális számomra: hétvége, plusz hétköznap együtt alszunk egyszer-kétszer. Persze, mint most is például, vannak szabad hétvégék, hogy csinálhassunk mást is. Nekem ez az ideális, de mindenkinek mások az igényei. :)
2016. jún. 18. 12:41
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, ez egy hátránya lehet, de sajnos a barátnőimnek mindnek párkapcsolata van, így kb. a hétvégéket is otthon töltön egyedül. 2-3 hetente találkozok csak a barátokkal. Így szerintem is működőképes lehetne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!