Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem törődik velem?
Figyelt kérdés
A barátommal ma megbeszéltük, hogy a magánórám után találkozunk. Felhivtam, hogy elaradt de én bent vagyok a központban birunk találkozni,ez a megbeszélt előtt egy órával volt. Azt mondta dolga van amit nem csinált meg, mondtam nem baj megvárom úgyis még elintézem amit kell. Erre mondta hát ha akkor szólok amikorra megbeszéltük akkor jött volna de igy inkább menjek haza pihenni. Én meg mondtam neki, hogy nem igaz mert ha akarna találkozni akkor eljönne hisz mondtam, hogy megvárom addig az időpontig, amit megbeszéltünk. Ez nem az első eset, hogy visszamond találkát.2016. jún. 17. 20:05
1/2 A kérdező kommentje:
Azt is mondtam, hogy én neki fáradtan, esőben stb is eljövök, azt a kis időm, ami van, ráforditom ő pedig ilyen könnyen lefújja a találkozásokat, ha nincs kedve hozzá.
2016. jún. 17. 20:08
2/2 anonim válasza:
Szerintem nem becsül meg eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!