Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha már 1 hónapja nem beszéltem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már 1 hónapja nem beszéltem egy sráccal akkor ráírhatok?

Figyelt kérdés
Sokat beszélgettünk régen,jó volt vele,de a munka és az érettségi miatt hanyagoltuk egymàst,ő se írt,én se.. Mostanàban eszembejutott és hiànyzik,jó volt vele dumàlni..rà írjak szimplàn csak megkérdezni,hogy hogy van? Nem fogja tolakodásnak venni?
2016. jún. 17. 14:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Általában az emberek örülnek, ha gondol rá a másik...
2016. jún. 17. 14:29
 2/4 Titusztitusz ***** válasza:
Ha megírod az illetőnek azt, hogy "azért írtál rá most egy hónap után, mert hiányzik nagyon neked", akkor szerintem az illető jó néven fogja venni az újboli felbukkanásodat...
2016. jún. 17. 14:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Persze, bátran írj neki! :)
2016. jún. 17. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is csak azt tudom javasolni, hogy bátran írj neki. Én is örülnék, ha hiányoznék valakinek.
2016. jún. 17. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!