Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiak sokszor mondják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak sokszor mondják, hogy nők is szoktak férfiakat megerőszakolni. De akkor ők miért nevetnek ezen?

Figyelt kérdés
Sokszor hallani, hogy azzal miért nem törődnek, amikor a nő erőszakol meg férfit, ez a férfiak panasza persze. De ha egy ilyen eset szóba kerül, mégis ők az elsők, akik leb**zizzák az illetőt, vagy kiröhögik, hogy miért nem örül a lehetőségnek.
2016. jún. 16. 23:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
16%

A megerőszakolt nőknek is van orgazmusuk?

Ekkora baromságot se hallottam még. Kicsit tanulmányozni kéne az orgazmus fogalmát.

Ahogy egy nő nem fog erőszak közben benedvesedni, ugyanúgy nem fog felállni egy férfinak sem.

Használjuk már az eszünket egy kicsit.

Azt ne mondja nekem valaki hogy egy férfi nem tud magáról leszedni egy nőt aki épp "megerőszakolni" készül.

Egyébként a férfiak és nők máshogy működnek szexuálisan. Amikor erőszakról beszélünk akkor a tettes élvezetét leli abban is hogy a nőnek fájdalmat okoz. Ez a férfi hatalomvágyának és felsőbbrendűségének az oka lehet. Viszont fordított esetben egy nő nem úgy működik hogy élvezetét lelje egy ilyen dologba.

Tehát ez nem csak a testiségtől függ.

2016. jún. 17. 12:09
 12/13 Sunshinedoll ***** válasza:
93%

Valóban, a férfiak tényleg nem mennek ki félve az utcára, mert kevésbé jellemző, hogy őket támadás éri. Ettől függetlenül éri őket is támadás. Megjegyzem, a nőket sem úgy éri nemi erőszak a leggyakrabban, hogy este egyedül mentek haza, a legtöbb esetben ismerős a tettes, akár barát, akár családtag.

Egy férfit pedig nem csak nő támadhat meg. Nagyon sok esetben férfi erőszakol meg más férfiakat. De egy erősebb vagy egy átlagos nő is le bír nyomni egy gyengébb, vagy meglepetésen ért férfit.

És igen, több eset is van arról, hogy a sértett félnek orgazmusa lett, és sajnos pont emiatt nem ítélték el a bűnöst, és nem minősítették nemi erőszaknak.

2016. jún. 17. 15:17
 13/13 Titusztitusz ***** válasza:
55%
Szerintem ilyen eset nem létezik...Nekem valahogy FIZIKAI KÉPTELENSÉGNEK tűnik egy ilyesmi dolog...Gondolom a palik azért is szoktak nevetni az ilyesmi "eseteken"...Mert egy viccnek érzik az egészet...És igazuk is van...
2016. jún. 17. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!