Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha a párotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha a párotokkal olyan lenne, hogy veszekedés után nem emlékszik dolgokra?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy pl kialakul egy komolyabb veszekedés, vagy összezördülés akkor ugye kígyót békát kiabálnak egymásra a felek, majd kiderülne az idővel, hogy a párotoknak kiesnek dolgok veszekedés közben és nem is emlékszik rá miket mondott. Nagyon rémisztő ez ?

Másik példa mikor vita hevében mond valamit és rá 2 percre nem emlékszik, hogy mondta.

2016. jún. 14. 10:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem szívat, ez 100%.

"vagy komoly mentális betegség"

pl ?

2016. jún. 14. 12:00
 12/16 anonim ***** válasza:

Mit tennék egy ilyen helyzetben?

Szakítanék, mert már a "kígyót-békát" kiabálunk egymásra típusú vitákban sem lennék partner - aki nem ura a saját indulatainak, akivel nem lehet bármilyen párkapcsolati nézeteltérést, konfliktust alapvetően normális hangnemben, a másik iránt alapvető tisztelet tanúsítva, őt az érzéseiben, emberi méltóságában nem sértegetve megbeszélni, az nem mellém való - keressen olyat, aki ezt eltűri.

Az már csak "hab a tortán", ha valaki ilyen stílus mellé még esetleg engem hülyének nézve mentséget is keres magának azzal, hogy nem emlékszik az általa kimondott dolgokra, vagy - ha ebben valóban igazat mond - valami eddig még nem diagnosztizált pszichés, mentális problémája van.

2016. jún. 14. 12:14
 13/16 anonim ***** válasza:
A szangvinikus szemelyisegtipus nem emlekszik minden kis reszletre. Ez a termeszetebol fakad. Olvass utana. Hamar duhbe gurul, nem haragtarto.
2016. jún. 14. 12:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Miért hiszi mindenki, hogy ez mentegetőzés?
2016. jún. 14. 12:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem siman megtörténhet ez amit írtál.

Én is hamar dühbe gurulok, olyankor kb csillagokat látok olyan ideges leszek, kiabálok mit tudom én. Két perc alatt lenyugszom, és lehet tényleg nem emlékszem minden szóra amit mondtam.

Gyakran egy sima beszélgetés fele is kiesik, nem szoktam megjegyezni a jelentéktelen részleteket.

2016. jún. 14. 13:48
 16/16 anonim ***** válasza:

"Miért hiszi mindenki, hogy ez mentegetőzés?"

Miért olvasol szelektíven?

2016. jún. 14. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!