Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év után mindig az a probléma, tudtok tippet adni?
Üdv.
Kezdem az elejéről, 21 éves vagyok, utoljára 17 évesen volt barátnőm, azóta nem megy.
Amikor jártam a barátnőmmel, együtt aludtunk és kézzel kielégített, és én nagyon gyorsan elmentem. Ezt valahogy olyan rosszul éltem meg, hogy azóta is kihat az életemre. Cikinek éreztem nagyon, és nem tudtam továbblépni a kapcsolatban, mert mi lesz ha megint ez történik, és hogy gáz meg minden.. Szóval gyakorlatilag egy ilyen semmiség miatt szakítottunk még akkor, amit már nyilván bánok.
Azóta egyetemen vagyok, nem nagyon keresek párt, de 3 lány volt, aki szembetűnően érdeklődött irántam.(még én is észrevettem) Beszélgettem velük mindig, de mikor kicsit komolyabbra fordult volna a dolog, mindig ráhagytam, ellöktem őket, csak amiatt az egy dolog miatt.. Nem azt nézem, hogy milyen jó lenne a kapcsolat, hanem hogyha eljutnánk odáig, akkor megint megtörténik és az milyen gáz.. Lehet, hogy korai magömlésem van, de lehet nem, igazából addig se próbálkoztam, hogy kiderítsem.
Most meg már azért nem tudok egy normális kapcsolatot kiépíteni, mert ha eljutnék egy lánnyal odáig, nem hogy attól paráznék, hogy egyből elmegyek, hanem még le is süt, hogy 21 évesen szűz vagyok.
Igazából teljesen szánalmasnak érzem magam. :D
Eljött az idő, amikor egymagam már elég magányos vagyok, kellene egy pár.. És jó lenne túlesni ezen a kis apró hülyeségen valahogy.
Azért írtam ki ide a remek kis történetemet, hátha tud valaki valami tippet adni. Ha valaki kinevet meg csak tessék, én is azt teszem. :D
Nem vagy szánalmas :D
Ezen fölösleges izgulni, kézimunkánál mi csak örülünk, ha minél hamarabb elmentek. Egyrészt jót tesz az egónknak, másrészt nem áll ki a karunk hogy még fél óra után is ott verjük :D
Ha esetleg szex közben is hamar elmész (egyébként vannak módszerek rá, hogy megtanuld, hogy menj el később), lehet hogy először kicsit lehangoló, de ilyenkor folytasd a lánynak kézzel vagy szájjal, és ha megint készen vagy rá, mehet megint előröl. Nincs azzal baj, ha elmész hamar, csak valahogy elégítsd ki a partnert. Akár szexjátékokat is használhattok.
Szóval emiatt ne izgulj, egyrészt ha izgulsz, bevonzod, másrészt mint látható, elég nagy gátlásokat von maga után az ismerkedésben. Nyugi :D
Szia!
Középiskolában volt egy barátom, akinek hasonló problémája volt. Nekem a kapcsolat elején, persze mikor már komolyabbá fordultak a dolgok elmondta, hogy ez a gondja és szégyelli, de nem tud ellene tenni. Én megértettem, így utána 4 évig együtt voltunk még, természetesen közben azon voltunk, hogy javítsuk az "állóképességét", így a kezdeti kb. 1-2 percről sikerült feljavítani 15 percre erős koncentrációval. Szerintem ha valakinek tényleg tetszel vagy már szeret, akkor megérti és segít is ebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!