Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 25 éves fiúk ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves fiúk ti összejönnétek 17 éves lányokkal?

Figyelt kérdés
2016. jún. 13. 22:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha jól néz ki ki akkor igen, de valószínűleg a több évnyi korkülönbség előbb vagy utóbb de előjönne.
2016. jún. 13. 22:45
 2/13 RRR ***** válasza:
még az idősebbek is:XDDD
2016. jún. 13. 22:46
 3/13 anonim ***** válasza:
17 évesen már bőven gilyó érettek, szóval igen.
2016. jún. 13. 22:51
 4/13 anonim ***** válasza:
Negatív.
2016. jún. 13. 22:53
 5/13 anonim ***** válasza:
Persze,simán
2016. jún. 13. 22:55
 6/13 anonim ***** válasza:
Igen, mondjuk én csak 22 vagyok :)
2016. jún. 13. 23:23
 7/13 anonim ***** válasza:
Határozottan nem. Ígéretes karrier előtt állok, még lecsukatnának pedofíliával a rosszakaróim. 26f
2016. jún. 13. 23:44
 8/13 anonim ***** válasza:
54%
Max dugásra jók, bár még arra sem biztos mert tapasztalatlanok. De fejben meg annyira éretlenek, gyerekesek és nevetségesek sok helyzetben hogy nem bírnám elviselni egy kapcsolatban.
2016. jún. 14. 00:04
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem már voltak próbálkozásaim, de nem igazán jött be 21 évesen és később sem. Igazából nem is inkább a kor számít, hanem hogy még iskolába jár. Onnan nézve teljesen más a z élet mint utána a valóság.

A legutolsó barátnőm is 22 volt de még iskolába járt és igen gyerekes volt a gondolkodása. Ha munkaidőben nem írtam vissza neki azonnal vagy rövid időn belül akkor megsértődött. Végül aztán talált magának egy másik naplopót akivel jól elvannak.. majd éhen halnak együtt :P

Nekem sem esik jól de az életem munkaidő után és általában hétvégén meg szabadságok alkalmával van. Ezt egy iskolás lány akinek nyáriszünet, téliszünet, délig tanítás, órán alvás meg facebookozás az élete, nem fogja megérteni. Biztos, hogy van kivétel csak én nem ismerek ilyet. De a haverom unokatestvérének a bátyjának a sógorának a lánya lehet, hogy pont ilyen :D

Szóval az illető kora nem zavarna, a gondolkodás annál inkább.

2016. jún. 14. 00:52
 10/13 anonim ***** válasza:

Egy 25 éves férfinak egy 17 éves lány semmiben sem lehet partnere. Se szellemileg, se testileg. Csak kihasználni tudná, mert a 17 éves még tapasztalatlan (a tapasztalat nem egyenlő azzal, hogy már végigment rajta a fél középiskola)

Ha egy 25 éves ffi ilyenbe belemegy, az vagy szellemi nyomorék, aki megrekedt tizenéves szinten vagy egy kö.csög, aki kislányokat használ ki.

2016. jún. 14. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!