Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mast is zavar, ha vegelathatatlanul bokolnak neki?
Nehany hete chatelek egy sraccal, es az elejen nagyon jol el tudtunk beszelgetni filmekrol vagy kozeleti problemakrol peldaul. Mostanra azonban minden mondata minimum egy rejtett bok, akarmirol szeretnek vele beszelgetni. Nem arrol van szo, hogy nem orulok, ha ertekesnek tart, de pont a joleso erzes veszik el az egeszbol, amikor olyanert is agyondicserget, es olyan miatt is lelkes rajongasba kezd, ami miatt nem is kellene... erteket/ertelmet vesziti a bokolas. :( es persze nem lehet vele beszelgetni most mar lassan semmirol, mert a sajat velemenye kimondasa helyett is dicserget. Szoltam neki, bar meg csak tegnap, szoval meglatom, lesz-e valtozas. De ugye nem velem van baj?
22L
Szerintem, te olyan kedves, aranyos es intelligens lany vagy, hogy nem veled van a baj. :D :D
Nem hagyhattam ki. Amugy ez felejtos, ha kapcsolat lesz belőle le sem tudod majd vakarni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!